Ακροδεξιές αθλιότητες του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Γρηγοράκου κατά Τσίπρα και Κοτζιά – Αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ακροδεξιές αθλιότητες του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Γρηγοράκου κατά Τσίπρα και Κοτζιά – Αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Τις θέσεις και το ήθος των ακροδεξιών ζήλεψε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Λεωνίδας Γρηγοράκος όταν κατά τη διάρκεια εκπομπής αναφέρθηκε στη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο υποτιθέμενος «προοδευτικός» βουλευτής ισοπέδωσε τα πάντα και έφτασε στο σημείο να παραλληλίσει τη συμφωνία της Ελλάδας με την πΓΔΜ με την προδοσία της Κύπρου από τη χούντα, ταυτίζοντας τους κυρίους Τσίπρα και Κοτζιά με τους Ιωαννίδη και Σαμσών.

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρει – όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο – πως έχει πλήρη αντίληψη αυτού που λέει…

Αντιδρώντας ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλά για ακροδεξιά κατρακύλα και ζητά από την επικεφαλής, Φώφη Γεννηματά να ξεκαθαρίσει αν αποτελεί και τη θέση του κόμματός της.

«Σε διαφορετική περίπτωση, οφείλει να τον αποπέμψει άμεσα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε τις άθλιες δηλώσεις του Λεωνίδα Γρηγοράκου:

Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του βουλευτή της ΔΗΣΥ, Λεωνίδα Γρηγοράκου

Οι αθλιότητες που εκτόξευσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Λεωνίδας Γρηγοράκος, κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, εξευτελίζουν πλήρως τον ίδιο και τον πολιτικό χώρο που εκπροσωπεί.

Κατά τη διάρκεια εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού New Tv, ο Λ. Γρηγοράκος έφτασε στο σημείο να παραλληλίσει τη συμφωνία της Ελλάδας με την πΓΔΜ με την προδοσία της Κύπρου από τη χούντα, ταυτίζοντας τον Αλ. Τσίπρα και τον Νίκο Κοτζιά με τον επικεφαλής της χούντας Δ. Ιωαννίδη και τον Ν. Σαμψών, αντίστοιχα!*

Οι αθλιότητες αυτές δεν έχουν καμία θέση στον πολιτικό διάλογο. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, οφείλει να ξεκαθαρίσει αν η ακροδεξιά κατρακύλα του βουλευτή της αποτελεί θέση της ίδιας και του κόμματός της. Σε διαφορετική περίπτωση, οφείλει να τον αποπέμψει άμεσα.

Το Γραφείο Τύπου, 10/9/18

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter