Ακροδεξιοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν άνδρα της ΕΛΑΣ στον Έβρο – Το διαψεύδει η ΕΛΑΣ

Ακροδεξιοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν άνδρα της ΕΛΑΣ στον Έβρο – Το διαψεύδει η ΕΛΑΣ

Στο documentonews.gr ήρθε από απολύτως αξιόπιστη πηγή η πληροφορία ότι προ ημερών στην περιοχή των Φερών στον Νότιο Έβρο έχει συγκεντρωθεί μια ομάδα πολιτών, κυνηγών και εθνοφυλάκων οι οποίοι πυροβόλησαν κατά λάθος Έλληνα αστυνομικό νομίζοντας ότι είναι πρόσφυγας!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές ο αστυνομικός γλίτωσε τα χειρότερα επειδή φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και τραυματίστηκε ελαφρά. Ακολούθησε βέβαια μια γιγάντια επιχείρηση προκειμένου αφενός να κρυφτεί από τα ΜΜΕ το γεγονός αφετέρου να φυγαδευτούν οι εμπλεκόμενοι από την περιοχή. Ωστόσο ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και το περιστατικό το έχουν καταγράψει οι τοπικές αρχές.

Κι επειδή μέρες τώρα προειδοποιούμε ότι είναι άλλο πράγμα η αυτονόητη φύλαξη των συνόρων (ειδικά τώρα μετά την εμπλοκή και των τουρκικών αρχών) και άλλο το «χάιδεμα» ακροδεξιών στοιχείων το οποίο μπορεί να γυρίσει μπούμπερανγκ. Και εκθέτει τη χώρα ρωτάμε: Συνέβη ή δεν συνέβη το παραπάνω περιστατικό;

O κ.Χρυσοχοΐδης, ο κ. Πέτσας, οι τοπικές αρχές στο Έβρο οφείλουν να απαντήσουν και να απαντήσουν άμεσα. Αν δεν το κάνουν απλά το παραδέχονται και τότε πρέπει να εξηγήσουν γιατί συνεχίζουν διά της σιωπής τους να στηρίζουν ακροδεξιούς και γιατί ακόμη χειρότερα επιτρέπουν και ακροδεξιό τουρισμό από Γερμανούς και Αυστριακούς οπαδούς του ναζισμού. 

Ίσως την Τρίτη που ο κ. Μητσοτάκη επισκεφτεί τον Αυστριακό καγκελάριο μπορεί να ρωτήσει σχετικές πληροφορίες. Άλλωστε απ’ ότι πληροφορηθήκαμε ακόμη και οι αρχές της χώρας του λαϊκιστή ακροδεξιού Κουρτς ενδιαφέρθηκαν για το ταξιδάκι των ναζιστών σε Λέσβο και Έβρο. 

ΕΛΑΣ: Δεν ισχύει

Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονταν για περιστατικό σε βάρος αστυνομικού στην περιοχή των Φερών Έβρου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ανακοινώνεται ότι, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν έχει καταγραφεί περιστατικό σε βάρος αστυνομικού την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή Φερών Έβρου.

Ως εκ τούτου τα σχετικά δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter