Ακροδεξιός οχετός από Λαγό στη Βουλή: Υποστηρίζει ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο (Video)

Ακροδεξιός οχετός από Λαγό στη Βουλή: Υποστηρίζει ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο (Video)

Ακόμα ένα ακροδεξιό παραλήρημα σημειώθηκε στη Βουλή, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό.

Ο χρυσαυγίτης και υπόδικος Λαγός, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στην ιεραρχία της οργάνωσης, επιδόθηκε σε ένα χυδαίο σόου, στο οποίο επέμενε πως δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο και έκανε λόγο για «παραμυθάκι».

«Δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός στο πολυτεχνείο. Έχει μια προτομή εκεί, ένα κεφάλι και πάνε και καταθέτουν στεφάνια. Και μάλιστα η προτομή ανήκει σε κάποιον που είναι εν ζωή και κατέθεσε στεφάνι», είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής.

Την ίδια ώρα, ο ίδιος, προκάλεσε όσους βρίσκονταν στην αίθουσα να κατονομάσουν έστω και δύο νεκρούς συνεχίζοντας : «Δεν υπήρξε ούτε ένας. Κι ευτυχώς που υπάρχουν ιδιωτικά σχολεία, τα οποία αύριο δεν θα γιορτάσουν αυτή την επέτειο».

Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν:

Μαντάς (ΣΥΡΙΖΑ) : «Δεν μπορεί να βγαίνετε εδώ μέσα και να αναπαράγετε τη φωνή της χούντας αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ισχυρισμοί των νοσταλγών της χούντας». 

Χριστοφιλοπούλου (ΔΗΣΥ) :«Πρέπει να ξαναδούμε τους νόμους για τους δολοφόνους και τους εγκληματίες, η δημοκρατία πρέπει να αντέξει αυτά που ακούστηκαν εδώ είναι ανεπίτρεπτα απαράδεκτα και αισχρά. Είστε φασίστες». 

Γ. Καρράς (ΔΗΣΥ): «Ευτυχώς που υπήρξε το Πολυτεχνείο και έχουμε δημοκρατία διαφορετικά δεν θα είχαμε την ευτυχία να μιλάμε σήμερα σε αυτή την αίθουσα». 

Γιάννης Λαγός: «Δεν άκουσα κανένα όνομα νεκρού στο πολυτεχνείο περιμένω να μου το πούνε μου λένε ότι λέω ψέματα. Δεν υπήρχαν νεκροί πείτε μου τα ονόματα των νεκρών».

Γ. Λαμπρούλης (ΚΚΕ): Αυτό είναι ιστορικά καταγεγραμμένο. Δεν μπορείτε να παραχαράσσετε την ιστορία

Γιάννης Λαγός: Θέλω να πω…

 Γ. Λαμπρούλης (ΚΚΕ): «Τι να μας πείτε να μας πείτε ότι είστε νοσταλγοί της χούντας. Δεν μπορείτε να παραχαράξετε την ιστορία δεν δεχόμαστε ύμνους στην χούντα και στο φασισμό».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι προκλήσεις της Χρυσής Αυγής έχουν ξεκινήσει από την Τετάρτη καθώς στη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής για την Σνταγματική Αναθεώρηση ο χρυσαυγίτης βουλευτής Γιώργος Καρακώστας υποστήριξε πως ο Παπαδόπουλος υπήρξε ο μόνος εκλεγμένος με δημοψήφισμα Πρόεδρος Δημοκρατίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter