Ακρόπολη: Στον Ανακριτή οι δύο ανήλικοι για το μαχαίρωμα στον 18χρονο

Ακρόπολη: Στον Ανακριτή οι δύο ανήλικοι για το μαχαίρωμα στον 18χρονο

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθούν την Παρασκευή οι δύο 17χρονοι που κατηγορούνται για την αιματηρή επίθεση κατά του 18χρονου στην περιοχή της Ακρόπολης το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα.

Την Τετάρτη οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα, Παρασκευή.

Εις βάρος των δύο νεαρών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος. Μάλιστα, στον έναν εκ των δύο, που φέρεται να παραδέχεται ότι μαχαίρωσε τον 18χρονο, ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σε αμφότερους τους κατηγορούμενους απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο 18χρονος

Την ίδια στιγμή, ο 18χρονος που έδωσε μάχη για τη ζωή του τα προηγούμενα 24ωρα, μετά την επίθεση, κατάφερε τελικά να αποσωληνωθεί και βρίσκεται σε δωμάτιο του Ερυθρού Σταυρού. Οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

«Θέλω να πω ότι είμαι πολύ τυχερός που έγινε αυτό. Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά», είπε ο 18χρονος στο Star. «Δεν μπορώ να πιω νερό και είναι πολύ δύσκολο γιατί διψάω πάρα πολύ και έχω έναν πόνο στην κοιλιά», είπε μεταξύ άλλων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter