Άκυρη συνάντηση Μητσοτάκη – Μουντζούρη με «γαλάζιες» αιχμές για τον Περιφερειάρχη

Άκυρη συνάντηση Μητσοτάκη – Μουντζούρη με «γαλάζιες» αιχμές για τον Περιφερειάρχη

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δεν θα συναντηθεί τελικά με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη την Πέμπτη.

Ο πρωθυπουργός είχε καλέσει τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου αλλά και τους Δημάρχους των νησιών σε συνάντηση, καθώς η κατάσταση σε Λέσβο και Χίο βγήκε εκτός ελέγχου, λόγω της κυβερνητικής απόφασης για την αποστολή διμοιριών ΜΑΤ στις εν λόγω περιοχές. Ωστόσο, ο Κώστας Μουντζούρης δεν πρόκειται να παραστεί στη συνάντηση της Πέμπτης.

Αιτία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα topontiki.gr αποτέλεσε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε και εμφανίζει τον Κώστα Μουτζούρη να χυδαιολογεί σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στο βίντεο φαίνεται ο κ. Μουτζούρης να κάνει λόγο για «στρατό κατοχής» και «μισθοφόρους του Ερντογάν» αναφερόμενος στα ΜΑΤ, ενώ για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό λέει «Δεν πάω στο ραντεβού με Μητσοτάκη, να κι αν είναι οργισμένος», κάνοντας τη χαρακτηριστική προσβλητική κίνηση.

Ο κ. Μουτζούρης λέει ακόμη: «Εγώ λογικός άνθρωπος είμαι, μόνος μου βγήκα, δεν με βοηθήσατε, δεν πειράζει» αναφέρει και προσθέτει: «Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να (κάνοντας την χυδαία κίνηση) κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τι έγινε;». Για να προσθέσει: «Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει…».

Κυβερνητικές πηγές, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα σχολίαζαν πως «μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά, δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς». για να προσθέσουν: «Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter