Ακυρώνονται οι παρελάσεις σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη λόγω κορονοϊού

Ακυρώνονται οι παρελάσεις σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη λόγω κορονοϊού

Ακυρώνονται οι παρελάσεις στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με απόφαση του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτσιου, ήτοι για τις περιφερειακές ενότητες Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου.

Συγκεκριμένα, ακυρώνονται σε όλη την Περιφέρεια οι παρελάσεις μαθητών, φοιτητών, πολιτιστικών και εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων «λόγω της αύξησης κρουσμάτων Covid-19» και «για την αποφυγή περαιτέρω συγχρωτισμού και επιδείνωσης της επιδημιολογικής κατάστασης».

Η απόφαση αναφέρει: «Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και για την αποφυγή περαιτέρω συγχρωτισμού και επιδείνωσης της επιδημιολογικής κατάστασης, ακυρώνεται σε όλη την Περιφέρεια το μέρος της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου που αφορά στη συμμετοχή της μαθητικής, φοιτητικής νεολαίας και των πολιτιστικών και εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων. Κατά τα λοιπά, ισχύουν τα κατά τόπους προγράμματα όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί».

Στο μεταξύ, δε θα γίνουν παρελάσεις σε Πέλλα, Ημαθία και Πιερία αλλά και η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη λόγω πένθους για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter