Αλαφιασμένος ο Βορίδης εξαπολύει απειλές από το βήμα της Βουλής

Αλαφιασμένος ο Βορίδης εξαπολύει απειλές από το βήμα της Βουλής

«Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» είπε από το βήμα της Βουλής ο Μάκης Βορίδης προς την πλειοψηφία, τονίζοντας πως η «μεθόδευση» της κυβέρνησης για το σκάνδαλο Novartis θα ελεγχθεί από την επόμενη Βουλή.

Τσεκουράτος παρουσιάστηκε ο εισηγητής της ΝΔ στη συζήτηση για το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής αναφορικά με το Novartis – Gate, εξαπολύοντας απειλές κατά της κυβέρνησης. «Πίσω η αχλάδα την ουρά. Προσέξτε. Ελέγχεστε!», ήταν η ξεκάθαρα απειλητική φράση του Μάκη Βορίδη, με την οποία αποσαφήνισε ότι η ΝΔ θα διερευνήσει την κυβερνητική μεθόδευση της υπόθεσης Novartis στην επόμενη Βουλή.

«Έχετε μείνει εκτεθειμένοι. Η υπόθεση θα ελεγχθεί από την επόμενη Βουλή» είπε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «από την πρώτη στιγμή υιοθέτησε μια άθλια και σκανδαλώδης μεθόδευση». Επίσης, αθώωσε τους δέκα αναφερόμενους στην πολύκροτη δικογραφία, ισχυριζόμενος πως δεν υπάρχει καμία εμπλοκή τους στο σκάνδαλο της Novartis.

Έπειτα, έστρεψε τα πυρά του στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει την υπόθεση Novartis «το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών», ενώ ο κ. Βορίδης υποστήριξε περαιτέρω ότι τα μόνα στοιχεία της υπόθεσης «είναι τρεις ψευδομάρτυρες με τις κουκούλες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter