Αλαφούζος για πώληση ΠΑΟ στον Παϊρότζ: «Πάμε εξαιρετικά, σε λίγες μέρες τελειώνουμε»

Αλαφούζος για πώληση ΠΑΟ στον Παϊρότζ: «Πάμε εξαιρετικά, σε λίγες μέρες τελειώνουμε»

Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ συζήτησαν για πολλές ώρες το Σάββατο, και σε πολύ καλό κλίμα (παρουσία και του γιου του Ταϊλανδού Πιτ) για τη μεταβίβαση των μετοχών του Παναθηναϊκού, με τον νυν μεγαλομέτοχο του «τριφυλλιού» να εμφανίζεται αισιόδοξος για το τελικό deal.

Με δήλωσή του στη «Live Sport», προαναγγέλλει άμεσες εξελίξεις και σύμφωνα με το ρεπορτάζ παρουσιάζεται ενθουσιασμένος έπειτα από την πολύωρη συνάντηση που είχε χθες με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία. Στη λακωνική, αλλά και… περιεκτική τοποθέτησή του, ο Γιάννης Αλαφούζος, ανέφερε: «Πάμε εξαιρετικά. Σε λίγες ημέρες τελειώνουμε και ολοκληρώνεται η μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός». 

Σήμερα, θα ακολουθήσει νέα συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές και το «παρών» θα δώσει αυτήν τη φορά και ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα ενημερώσει τον Ταϊλανδό επιχειρηματία για όλα τα θέματα που «τρέχουν» στην ομάδα και φυσικά για την υπόθεση του προπονητή.

Όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», ο Γιώργος Δώνης έχει ειδοποιηθεί πως σήμερα θα ενημερωθεί για το αν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και αυτό σημαίνει ότι ο Νταμπίζας περιμένει να πάρει το «ΟΚ» του Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter