Αλαφούζος στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Έχουμε κάνει λάθη όλοι, έχετε κι εσείς ευθύνες»

Αλαφούζος στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Έχουμε κάνει λάθη όλοι, έχετε κι εσείς ευθύνες»

Η παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα, ωστόσο για πρώτη φορά μετά από μια ολόκληρη τριετία ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» μίλησε στους παίκτες της ομάδας με αφορμή το πολύ κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και πριν το κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ αύριο (18/10) στο Ηράκλειο για την 5η αγωνιστική της Super League 1…

Ο Γ. Αλαφούζος πήγε σήμερα το πρωί (17/10) στο «Γ. Καλαφάτης» λίγο πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης και στην ομιλία του επικεντρώθηκε στις ευθύνες (και) των ποδοσφαιριστών για την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί ο Παναθηναϊκός μετά τους πρώτους τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα (μόλις 1 βαθμός συγκομιδή) και ζήτησε νίκη επί του ΟΦΗ.

«Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Έχουμε κάνει λάθη όλοι μας. Έχετε και εσείς ευθύνες. Για παράδειγμα στον αγώνα με τη Λάρισα δεν νομίζω ότι χρειαζόμασταν τον σούπερ προπονητή για να πάρουμε τη νίκη. Την Κυριακή θα πάμε στο Ηράκλειο για τη νίκη. Από τη Δευτέρα (19/10) θα έχουμε νέο προπονητή και πιστεύω ότι θα αντιστρέψουμε το κλίμα κι από εδώ και στο εξής θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Να σημειωθεί ότι ο νέος τεχνικός των «πράσινων» ο Πολωνός Λάσλο Μπόλονι αναλαμβάνει από την Δευτέρα τα καθήκοντα του, συνεπώς στο αυριανό ματς στον πάγκο θα καθίσει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter