«Άλαλα-κουλαλα» ή πώς η κυρία Γκαγκάκη θέλει να μας τρελάνει όλους

«Άλαλα-κουλαλα» ή πώς η κυρία Γκαγκάκη θέλει να μας τρελάνει όλους

Οκ, παραιτήθηκε από υπεύθυνη της Τεχνόπολης η κυρία Γκακάκη μερικές μέρες μετά από την αθλιότητα που έκανε με τον Γιώργο Λιάγκα εις βάρος της φοιτήτριας που έπεσε θύμα φοιτητή που αυνανίστηκε στην πλάτη της.

Για να είμαστε και δίκαιοι την ίδια μέρα η κυρία Γκαγκάκη είχε γράψει ένα «έρχονται μέρες που πρέπει να πεις μια Συγγνώμη και σήμερα είναι μια τέτοια μέρα». Λακωνική, μετά το πάνδημο κράξιμο που έπεσε στην εκπομπή που συμμετέχει.

Απλά και κατανοητά. Το «έμπρακτα» ήρθε την Τετάρτη που δήλωσε παραίτηση. 

Μετά την παραίτηση και ενώ παραμένει Δημοτική Σύμβουλος του Κώστα Μπακογιάννη ένα κείμενο στο instagram  της εν λόγω Γκαγκάκη έρχεται να δημιουργήσει έναν πονοκέφαλο σε πολλές …ειδικότητες πολιτών. 

Είναι πολύ μακριά από το «ποιητής» η κυρία Γκαγκάκη οπότε ερώτημα «τι θέλει να πει» θα μείνει για καιρό αναπάντητο. 

Δείτε τι έγραψε η παραιτηθείσα Κατερίνα Γκαγκάκη και αναλόγως του χρόνου σας ασχοληθείτε να βρείτε το νόημα ή συνεχίστε την καθημερινότητά σας.

A, η ανάρτησή της συνοδεύεται από μια τρικυμία, όχι εν κρανίω, κανονική, στη θάλασσα!

Advice to my younger self #60: Κοίτα να δεις λοιπόν πώς θα χουν τα πράγματα.Θα ρθουν κάποιες μέρες που θα ξημερώνουν σκοτάδι.Βαριές, αφόρητες, τσιμεντένιες. Μέρες, περίοδοι, στιγμές χωρίς κρατήματα, χειρολαβές και ασφάλεια. Κινούμενη άμμος οι σταθερές, κατακάθια καταιγίδας οι πεπατημένες. Θα τις ξέρεις, θα τις περιμένεις, θα καιροφυλαχτείς. Θα έχεις μάθει άλλωστε μέσα στα χρόνια να ερμηνεύεις τα σημάδια, να διαβάζεις τους οιωνούς, να ανασκουμπώνεσαι, να συγκεντρώνεσαι, να παραμονεύεις.Θα έχεις μάθει. Ότι μόνο μόνη σου θα αποφασίζεις, μόνο πάνω σου θα ακουμπάς. Μόνο όταν το αξιολογείς η ίδια θα οπισθοχωρείς. Θα έχεις συνηθίσει.Να μετράς και να μετριέσαι. Να ξεχωρίζεις τους άξιους, τους διάφανους, τους δοτικούς, τους παρόντες. Στα έργα. Στο εδώ, όχι το όταν και το αν. Με τον καιρό θα καταλάβεις. Θα αναγνωρίσεις , θα παραδεχτείς. Ότι θα σαι απο αυτές. Που πεισμώνουν. Που επιταχύνουν λαβωμένες. Και θέλουν και διεκδικούν. Χωρίς πλάτες. Δεν ξεχνάνε, περιμένουν.Που όταν τις πληγώνουν, δίκαια ή άδικα, φωνάζουν από μέσα τους. Πολύ, σπαραχτικά, άγρια. Βουβά. Και αντεπιτίθενται στο χρόνο τους. Μόνες. Με δύναμη, ορμή και πάγο. Με απόσταση και συνέπεια. Με στοιχεία, αλλά χωρίς απωθημένο. Με συναίσθημα προσώπου αλλά καμμία έκφραση ψυχής.Το κατέκτησαν, το τελειοποίησαν. Κι εσύ. #advice #lifequotes #life

https://www.instagram.com/p/B400A-agTCq/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter