Αλαλούμ με τα πρακτορεία διανομής Τύπου – Οι καθυστερήσεις και τα παζάρια με τις μετρήσεις

Αλαλούμ με τα πρακτορεία διανομής Τύπου – Οι καθυστερήσεις και τα παζάρια με τις μετρήσεις

Άλλο ένα σημάδι της αναξιοπιστίας των πρακτορείων διανομής Τύπου έρχεται να προστεθεί ως κρίκος σε μία μακριά αλυσίδα αναπάντητων ερωτημάτων.

Αν και είχαν περάσει πέντε ημέρες από την κυκλοφορία των τελευταίων κυριακάτικων φύλλων, οι μετρήσεις από το πρακτορείο «Άργος» εμφανίστηκαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής, με τις αντιδράσεις από τις εφημερίδες να είναι έντονες.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το enimerosi24.gr, στοιχεία –μέχρι τις 18:30 το απόγευμα της Παρασκευής- υπήρχαν μόνο για την εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», το οποίο για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες φαίνεται πως ξεπερνά τα 51.500 φύλλα.

Στον αντίποδα, δεν υπήρχαν μετρήσεις για όλα τα υπόλοιπα φύλλα, συμπεριλαμβανομένου του Documento αλλά και των εφημερίδων «Καθημερινή Κυριακής» και «Πρώτο Θέμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παρασκήνιο πίσω από τις μετρήσεις είναι μεγάλο, με τις μεγάλες κυριακάτικες εφημερίδες να κάνουν «παζάρια» (αλληλοκατηγορώντας η μία την άλλη) για το ποια θα έχει τα μεγαλύτερα νούμερα και αν θα ξεπερνούν το όριο των 50.000 φύλλων ή όχι.

Όπως είναι λογικό, με τα παζάρια να δίνουν και να παίρνουν, η αξιοπιστία των μετρήσεων έχει πάει περίπατο…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter