«Αλαλούμ» με το Μακάμπι – Παναθηναϊκός

«Αλαλούμ» με το Μακάμπι – Παναθηναϊκός

Έντονες αντιδράσεις και συνεχείς διαβουλεύσεις σε εξέλιξη, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του ΜακάμπιΠαναθηναϊκός στο Βελιγράδι για τα πλέι οφ της Euroleague.

Η παρουσία περίπου 1.000 οπαδών της ισραηλινής ομάδας στη σερβική πρωτεύουσα έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις των «πρασίνων», σύμφωνα με δημοσιεύματα, με αποτέλεσμα όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Οι «πράσινοι» φέρεται να αντιδρούν έντονα στο αίτημα της ισραηλινής ομάδας για περισσότερους από 300 οπαδούς στο πλευρό τους, το οποίο όπως φαίνεται έγινε αποδεκτό από τις σερβικές αρχές.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, (ο οποίος βρίσκεται στο Βελιγράδι) ανάρτησε σχετική αντίδραση στα social media, καλώντας τη Euroleague να μην επιτρέψει την είσοδο όλων των οπαδών της Μακάμπι στην «Stark Arena».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον περασμένο Οκτώβριο, η Μακάμπι αγωνίζεται στο Βελιγράδι λόγω των γεγονότων στη Μέση Ανατολή, χωρίς την παρουσία οπαδών. Λίγο πριν τα πλέι οφ της Euroleague, η απόφαση άλλαξε και δόθηκε έγκριση από τη Euroleague για την παρουσία ισραηλινών οπαδών στη σερβική πρωτεύουσα εάν και μόνο συναινούσε η αστυνομία.

Το «πράσινο φως» για την παρουσία 1.000 -ίσως και πλέον- οπαδών της Μακάμπι στις εξέδρες από την αστυνομία (ενώ προβλέπονται μάξιμουμ 300), προκάλεσε την αντίδραση του Παναθηναϊκού, με τους ανθρώπους των «πρασίνων» να πραγματοποιούν διαβουλεύσεις με τους διοργανωτές και ως εκ τούτου, όλα τα ενδεχόμενα για το τζάμπολ παραμένουν ανοιχτά.

Υπενθυμίζεται ότι το τζάμπολ της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 20:00 

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Ώρα για μπάσκετ σε ΣΕΦ και Βελιγράδι – Πού θα δείτε τα ματς Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter