Αλαλούμ στο παλάτι λίγες ώρες πριν τον πριγκιπικό γάμο – Μπάχαλο τα έχει κάνει ο Χάρι

Αλαλούμ στο παλάτι λίγες ώρες πριν τον πριγκιπικό γάμο – Μπάχαλο τα έχει κάνει ο Χάρι

Χαμός επικρατεί στο παλάτι με τις ετοιμασίες για τον πριγκιπικό γάμο. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι… δεν το ‘χει και πολύ με την οργάνωση. 

Το προσωπικό της Βασίλισσας Ελισάβετ, δηλώνει ανενημέρωτο, λίγες μόνο ημέρες πριν το μεγάλο γεγονός, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στους καλεσμένους αφού «εκτός» έχουν μείνει αρκετοί «γαλαζοαίματοι» συγγενείς, ενώ ήδη καλεσμένοι είναι η Βικτώρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Την ίδια ώρα η Μέγκαν Μαρκλ, με μία λιτή ανακοίνωση, γνωστοποίησε πως ο πατέρας της δεν θα παραστεί τελικά στον γάμο:

«Δυστυχώς, ο πατέρας μου δεν θα είναι παρών στο γάμο. Πάντα ενδιαφερόμουν για τον πατέρα μου και ελπίζω να του δοθεί ο χώρος που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες για τα γενναιόδωρα μηνύματα συμπαράστασης. Να ξέρετε πόσο πολύ ο Χάρι κι εγώ ανυπομονούμε να μοιραστούμε την σπουδαία μέρα μας μαζί σας το Σάββατο».

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες, γεγονός που καθιστά απαγορευτική την παρουσία του στον γάμο.

Την Τρίτη, ο 73χρονος Μαρκλ είχε πει στο TMZ ότι “σιχαίνεται την ιδέα ότι θα χάσει μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία και ότι δεν θα μπορέσει να συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία”.

Με δεδομένη πλέον την απουσία του, οι βρετανικές εφημερίδες εκτιμούν ότι την Μέγκαν θα συνοδεύσει η μητέρα της με την οποία η μέλλουσα σύζυγος του Χάρι θα περάσει την τελευταία της νύχτα ως ανύπανδρη σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter