«Αλαζονικό μήνυμα από τον Β. Μαρινάκη» – Αντιδράσεις στην Τουρκία με τις… πατριωτικές δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού

«Αλαζονικό μήνυμα από τον Β. Μαρινάκη» – Αντιδράσεις στην Τουρκία με τις… πατριωτικές δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού

Οι… πατριωτικές δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε που μίλησε για  «μια τεράστια νίκη μέσα στην Πόλη μας» προκάλεσαν αντιδράσεις στη Τουρκία και  σχολιάστηκαν ανάλογα από ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αλλά και Τούρκους οπαδούς στα social media.

Η αθλητική εφημερίδα «Fotomac», έκανε λόγο για σκανδαλώδεις και απαράδεκτες δηλώσεις του ισχυρού άνδρα των «ερυθρόλευκων». Η εφημερίδα είχε τίτλο στο σχετικό ρεπορτάζ «Απαράδεκτη δήλωση από πλευράς Ολυμπιακού» και στο κείμενο ανέφερε πως «Στον δεύτερο αγώνα του UEFA Europa League για τον 4ο όμιλο, η Φενέρμπαχτσε έχασε με 3-0 από τον Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του ελληνικού συλλόγου έκανε μετά το τέλος του αγώνα μια αλαζονική δήλωση πως ήταν πολύ σημαντικό μια τέτοια νίκη στην Κωνσταντινούπολη, στη δική μας πόλη».

Παράλληλα η ιστοσελίδα Yenisafak.com, έκανε  λόγο για «άσεμνο μήνυμα με αλαζονικές εκφράσεις» έχοντας στον τίτλο του ρεπορτάζ «Άσεμνο μήνυμα από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού μετά τη νίκη της Φενερμπαχτσέ»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter