Αλβανία: Αρνητικό ρεκόρ ημερήσιων θανάτων από κορονοϊό – 21 νεκροί, 986 κρούσματα σε 24 ώρες

Αλβανία: Αρνητικό ρεκόρ ημερήσιων θανάτων από κορονοϊό – 21 νεκροί, 986 κρούσματα σε 24 ώρες

Τον υψηλότερο αριθμό θανάτων ασθενών με την COVID-19 αφότου εκδηλώθηκε η πανδημία του νέου κορονοϊού στην Αλβανία κατέγραψαν χθες Πέμπτη οι αρχές, που ανακοίνωσαν παράλληλα την απόφασή τους τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα να συνεχίσουν να εφαρμόζονται για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμη.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας, 21 ασθενείς υπέκυψαν τις προηγούμενες 24 ώρες, ενώ το ίδιο διάστημα επιβεβαιώθηκαν 986 κρούσματα του SARS-CoV-2.

Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορονοϊού στην Αλβανία έχει φθάσει ως εδώ τους 1.736 νεκρούς επί συνόλου 104.313 μολύνσεων.

Η Τεχνική Επιτροπή Ειδικών ανακοίνωσε την απόφασή της τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν την 11η Φεβρουαρίου να μείνουν αμετάβλητα για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Σε ισχύ παραμένουν μεταξύ άλλων η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 20:00 ως τις 06:00, μπαρ και εστιατόρια μπορούν να προσφέρουν προϊόντα μόνο σε πακέτο ή να τα παραδίδουν κατ’ οίκον, ενώ τα γυμνάσια σε 10 δήμους, συμπεριλαμβανομένου αυτού των Τιράνων, έχουν αναστείλει τις παραδόσεις μαθημάτων διά ζώσης και συνεχίζουν τη λειτουργία τους με τηλεκπαίδευση.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter