Αλβανική ιστοσελίδα: «Φίλε Έλληνα το καταδικάζω και ‘γω»

Αλβανική ιστοσελίδα: «Φίλε Έλληνα το καταδικάζω και ‘γω»

Στο περιστατικό με τους στρατιώτες που έκαναν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού αναφέρεται σχόλιο σε ιστοσελίδα των Αλβανών στην Ελλάδα με τίτλο «Φίλε Έλληνα το καταδικάζω και εγώ!»

Σημειώνει μάλιστα πως «η κίνηση αποτελεί ασέβεια προς τους Έλληνες φίλους».

Η ανάρτηση του albanians.gr:

Φίλε Έλληνα το καταδικάζω και εγώ!

Παρακολουθώ μέρες το θέμα με τους νεαρούς αλβανούς οι οποίοι φορώντας την ελληνική στρατιωτική ενδυμασία σχημάτισαν τον «αετό» (σύμβολο της αλβανικής σημαίας). Όταν πρωτοείδα την εικόνα σκεφτικά δεν μπορεί πλάκα μου κάνουν, photoshop είναι ρε παιδιά, μετά την ξαναβλέπω και τελικά, ήταν όντως μια αλήθεια. Μια αλήθεια η οποία πραγματικά πόνεσε. Πόνεσε γιατί ένα μάτσο παιδαρέλια δεν σεβάστηκαν τα ρούχα που φόραγαν. Δεν σεβάστηκαν τους φίλους Έλληνες που έχουν, δεν σεβάστηκαν τον καθηγητή Έλληνα που είχαν, ο οποίος τους έμαθε να «βλέπουν» με το μυαλό (από τι φαίνεται όμως αυτοί εδώ είχαν κλειστό μυαλό και ανοιχτή τηλεόραση).

Από μικρό παιδί αναρωτιέμαι γιατί οι λίγοι να κερδίζουν τους πολλούς;! Γιατί η ηλιθιότητα των λίγων συμπατριωτών μου να καταδικάζει τους πολλοίς κάλους συμπατριώτες μου; Είμαστε πολλοί γιατί δεν μπορούμε να «κερδίσουμε» τους λίγους; Γιατί η ηλιθιότητα των λίγων να μην με αφήνει να λέω με χαρά «ναι φίλε μου είμαι από την Αλβανία και ζω την όμορφη Ελλάδα».

Φίλε Έλληνα το καταδικάζω και εγώ και το μεγαλύτερο κομμάτι των συμπατριωτών μου. Πριν σε παρασύρει το κάθε media για να σε φανατίσει σκέψου ότι υπάρχει και αυτή η πλευρά.

Φιλικά,

Ένας φιλέλληνας Αλβανός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter