Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο: Ο ίδιος αποκαλύπτει πόσα χρήματα ζητά από την Αθηνά Ωνάση

Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο: Ο ίδιος αποκαλύπτει πόσα χρήματα ζητά από την Αθηνά Ωνάση

Πολλά δημοσιεύματα έχουν κυκλοφορήσει παγκοσμίως για τις εξελίξεις στο διαζύγιο των Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο. Εκείνος θέλησε να βάλει τα πράγματα σε τάξη και διαψεύδει ότι διεκδικεί τη μισή περιουσία της Αθηνάς Ωνάση.

Την συνέντευξη παραχώρησε στον δημοσιογράφο Amaury Jr. Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο δήλωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην περιουσία της πρώην συζύγου του:

«Λένε ότι διεκδικώ τη μισή περιουσίας της αλλά δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο. Μόνο τα κεκτημένα μου διεκδικώ. To μόνο που απαιτώ και διεκδικώ είναι όσα κατέκτησα. Παντρευτήκαμε με προγαμιαίο συμβόλαιο από δική μου επιλογή. Θέλω πίσω όσα έχω κερδίσει και τα άλογα της κόρης μου. Θέλω πίσω όλα όσα κατέκτησα με σκληρή, προσωπική μου δουλειά».

Όσο για τη νέα αρχή στην προσωπική του ζωή και την σχέση του με την Ντενίζ Σεβέρο ο ίδιος δηλώνει: «Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και στην ερωτική μου ζωή. Έχω όλα όσα θα ήθελε να έχει κανείς. Μια υπέροχη οικογένεια, φίλους, μια γοητευτική σύντροφο, την υγεία μου. Την ευτυχία δεν μπορείς να την εξαγοράσεις. Είναι πολύ πιο δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος από το να είσαι πλούσιος» .

φωτογραφία από την εκπομπή του Amaury Jr.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter