Άλεκ Μπάλντουιν: «Κάποιος ευθύνεται για την τραγωδία αυτή»

Άλεκ Μπάλντουιν: «Κάποιος ευθύνεται για την τραγωδία αυτή»

Μετά από πολύ καιρό ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν μίλησε αναλυτικά για το τραγικό επεισόδιο που κόστισε μια ζωή στα γυρίσματα του «Rust».

Η συνέχεια της απίστευτης ιστορίας που σημάδεψε τον διάσημο σταρ καθώς από το δικό του χέρι προκλήθηκε ο θάνατος της διευθύντριας φωτογραφίας Χεϊλίνα Χάτσινς δόθηκε με τη μορφή μιας τηλεοπτικής συνέντευξης που δόθηκε στο talk show του Τζορτζ Στεφανόπουλος για λογαριασμό του ABC. Ο Άλεκ Μπάλντουιν ήταν εμφανώς τρακαρισμένος και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του όταν αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του θανατηφόρου ατυχήματος της 42χρονης Χάτσινς: «Προβάραμε τις θέσεις που θα είχαμε και τις κινήσει που θα ακολουθούσαμε στη συγκεκριμένη σκηνή. Η Χεϊλίνα κοίταζε το μόνιτορ που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην κάμερα και με καθοδηγούσε για να βρούμε την κατάλληλη θέση μου στο πλάνο όταν θα τραβούσα το πιστόλι. «Λίγο δεξιότερα. Στοπ. Εκεί. Τώρα χαμήλωσε λίγο» του είπε. Τότε ο Μπάλντουιν τη ρώτησε αν θέλει να δει να τραβά το όπλο όπως περιγράφεται στη σκηνή και εκείνη του απάντησε καταφατικά.
«Τράβηξα το όπλο κι εκείνο ξαφνικά εκπυρσοκρότησε. Δεν πάτησα τη σκανδάλη. Ποτέ δεν θα πατούσα τη σκανδάλη σημαδεύοντας έναν άνθρωπο» λέει ο σταρ που σοκαρίστηκε όταν είδε την άτυχη γυναίκα να πέφτει και αρχικά νόμιζε ότι είχε λιποθυμήσει. «Η σκέψη ότι το όπλο που μου έδωσαν είχε πραγματικές σφαίρες δεν πέρασε καν από το μυαλό μου» συμπληρώνει.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν θεωρεί ότι πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό συμβάν. Προφανώς, λέει, δεν υπήρχε σκοπιμότητα για κάτι τέτοιο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλοι αθώοι. «Κάποιος ευθύνεται για το γεγονός ότι βρέθηκαν αληθινές σφαίρες στο σετ» υποστηρίζει και εμμέσως φωτογραφίζει τους υπεύθυνους ασφαλείας των γυρισμάτων που τσεκάρουν τα όπλα και τις σφαίρες πριν χρησιμοποιηθούν στις σκηνές. Για την υπόθεση συνεχίζονται οι έρευνες και το οριστικό πόρισμα αναμένεται στις αρχές του 2022.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter