Άλεκ Μπάλντουιν: Πραγματική σφαίρα είχε το όπλο με το οποίο σκότωσε την γυναίκα στα γυρίσματα ταινίας

Άλεκ Μπάλντουιν: Πραγματική σφαίρα είχε το όπλο με το οποίο σκότωσε την γυναίκα στα γυρίσματα ταινίας
Πηγή φωτογραφίας: twitter

Μία πραγματική σφαίρα περιείχε το όπλο με το οποίο σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας στα γυρίσματα της ταινίας Rust στην Σαντα Φε του Μεξικού ανέφερε ένα σωματείο του Χόλιγουντ σε υπόμνημα προς τα μέλη του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το τοπικό παράρτημα του σωματείου IATSE σύμφωνα με το Variety και το IndieWire ανέφερε σε υπόμνημα: «Μία πραγματική σφαίρα εβλήθη κατά λάθος στα γυρίσματα από τον πρωταγωνιστή, πλήττοντας τόσο τη διευθύντρια φωτογραφίας, το μέλος (μας) Χαλίνα Χάτσινς, όσο και τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα».

Δείτε επίσης: Σε άσχημη κατάσταση ο Αλεκ Μπάλντουιν μετά το τραγικό δυστύχημα – Σκότωσε γυναίκα στα γυρίσματα της ταινίας (Photo)

Η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς, διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας «Rust», σε σενάριο και σκηνοθεσία του 48χρονου Τζόελ Σόουζα με συμπαραγωγό και πρωταγωνιστή τον 63χρονο Μπόλντουιν, διακομίσθηκε με ελικόπτερο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Νέου Μεξικού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο Σόουζα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο περιφερειακό ιατρικό κέντρο Christus St. Vincent χωρίς να γίνει γνωστό πόσο σοβαρά έχει τραυματιστεί. Ωστόσο, η ηθοποιός Φράνσις Φίσερ έγραψε στο Twitter ότι «ο Σόουζα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο».

Δείτε επίσης: Εξιτήριο πήρε ο σκηνοθέτης που τραυμάτισε ο Μπάλντουιν 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter