Άλεκ Μπόλντγουιν:  «Ακόμη δεν έχω συνέλθει»

Άλεκ Μπόλντγουιν:  «Ακόμη δεν έχω συνέλθει»

Ο γνωστός χολιγουντιανός σταρ σπάει τη σιωπή του και μιλάει για πρώτη φορά για την περιπέτεια από τα θανατηφόρα γυρίσματα του «Rust» που έγινε είδηση σε όλο τον κόσμο.

Στα γυρίσματα του «Rust» στη Σάντα Φε, ο Αλεκ Μπόλντγουιν τον περασμένο μήνα σκότωσε άθελα του με ένα πυροβόλο όπλο τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χεϊλίνα Χάτσινς, 42 χρόνων και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη του φιλμ Τζόελ Σόουζα. Φυσικά μετά από τα δραματικά αυτά συμβάντα, τα γυρίσματα σταμάτησαν μέχρι νεωτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες η ταινία δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί.  Ο 63χρονος Μπάλντουιν ανακρίθηκε από τις αρχές και οι ερευνητές εξακολουθούν να ανιχνεύουν τις αιτίες του ατυχήματος ενώ ακόμη δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και η έρευνα παραμένει ανοιχτή.

Μετά από αρκετό καιρό ο Μπόλντουιν ανακοίνωσε ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ και τη θλίψη του για το τραγικό δυστύχημα, ενώ δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του στην οικογένεια του θύματος. «Συνεργάζομαι απόλυτα με τις αρχές για να διαπιστωθεί πώς συνέβη η τραγωδία και είμαι σε επικοινωνία με τον σύζυγό της, προσφέροντας όποια βοήθεια και στήριξη μπορώ στην οικογένειά τους. Είμαι συντετριμμένος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter