Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Συγκεντρώσεις και πορείες σε ολόκληρη τη χώρα – «Αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη»

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Συγκεντρώσεις και πορείες σε ολόκληρη τη χώρα – «Αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη»

Ραντεβού στα Προπύλαια έδωσαν στις 12 το μεσημέρι μαθητές και φοιτητές οι οποίοι πραγματοποίησαν πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου για τη συμπλήρωση 15 χρόνων από τη δολοφονία του. Συγκεντρώσεις και πορείες έχουν προγραμματιστεί σε ολόκληρη τη χώρα.

Ανάλογο κάλεσμα έχουν απευθύνει συλλογικότητες, σωματεία και φορείς, στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια.

Στις 21:00 διοργανώνεται σιωπηλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στον πεζόδρομο της Μεσολογγίου στα Εξάρχεια.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν επίσης δύο συγκεντρώσεις, μια μαθητική στις 12 το μεσημέρι στην Καμάρα και μια στις 6 το απόγευμα πάλι στην Καμάρα, ενώ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Συγκεντρώσεις είναι επίσης προγραμματισμένες στην Πάτρα, τον Βόλο, το Αγρίνιο, την Καρδίτσα, την Κομοτηνή, την Χαλκίδα και την Καβάλα.

Ποιοι σταθμοί θα είναι κλειστοί

Συγκεκριμένα, ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει από τις 9:00 και μέχρι νεωτέρας ενώ ο σταθμός «Μοναστηράκι» από τις 11:00 έως τις 15:00 και από τις 18:00 και μέχρι νεωτέρας.

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Τροχαία, θα υπάρξουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας. Οι ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter