Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Τέσσερα χρόνια αληθινής ερευνητικής δημοσιογραφίας

Στην εποχή της δεσμευμένης ενημέρωσης που ζούμε είναι απαραίτητα περισσότερα Documento. Τέσσερα χρόνια Documento, τέσσερα χρόνια αληθινής ερευνητικής δημοσιογραφίας όπως θα έπρεπε να είναι: αποκαλυπτική, σε ολομέτωπη σύγκρουση με μηχανισμούς που υπονομεύουν το δημόσιο συμφέρον. Να τα εκατοστίσει λοιπόν και δεν ξεχνώ πως προσωπικά χρωστάω ένα μεγάλο «ευχαριστώ», καθώς με συνεντεύξεις του αλλά και με την ημερίδα – πρωτοβουλία που διοργάνωσε σχετικά με την άνοδο της ακροδεξιάς «Ευρώπη: Σκοτεινή ήπειρος ξανά» μου έδωσε πρώτη φορά κεντρικό δημόσιο βήμα σε τόσο σοβαρά κοινωνικά ζητήματα.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης είναι δις αργυρός ολυμπιονίκης τάε κβον ντο, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.