Αλεξανδρούπολη: Θανατηφόρο τροχαίο με βαν που μετέφερε πρόσφυγες – Έξι νεκροί

Αλεξανδρούπολη: Θανατηφόρο τροχαίο με βαν που μετέφερε πρόσφυγες – Έξι νεκροί

Στους έξι ανήλθε ο αριθμός των νεκρών προσφύγων, από τροχαίο δυστύχημα που συνέβη περίπου στις 6.30 το απόγευμα στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν γυναικόπαιδα μεταξύ των θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη απόψε λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επτά εκ των συνολικά 10 τραυματιών φέρουν σοβαρά τραύματα, με τον έναν εξ αυτών να νοσηλεύεται ήδη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ ελαφρά τραυματισμένοι είναι άλλοι τρεις παράτυποι μετανάστες-πρόσφυγες. Όλοι οι τραυματίες παραμένουν μέχρι στιγμής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία των έξι ανδρών, που έχασαν τη ζωή τους, όταν ανετράπη το όχημα το οποίο τους μετέφερε παράτυπα στο εσωτερικό της χώρας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός βαν που μετέφερε, άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό ατόμων, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 14-19 άτομα, με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών έστριψε προς την περιοχή του Δέλτα του Έβρου. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός ρέματος.

Σημειώνεται πως άμεση και συντονισμένη ήταν η επέμβαση στο σημείο του τροχαίου της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των θυμάτων στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter