Αλεξανδρούπολη: Συλλήψεις – Πήγαν να ρίξουν στην Αγορά τρεις τόνους ακατάλληλα όστρακα

Αλεξανδρούπολη: Συλλήψεις – Πήγαν να ρίξουν στην Αγορά τρεις τόνους ακατάλληλα όστρακα

Τρεις χιλιάδες εκατόν τριάντα δυο κιλά όστρακα, ακατάλληλα για κατανάλωση εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σήμερα το πρωί από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, ενώ παράλληλα συνελήφθησαν τέσσερα άτομα.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση στελεχών του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Αλεξανδρούπολης, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή πλησίον Λιμενίσκου Μαΐστρου, σκάφος με δυο επιβαίνοντες, το οποίο μετέφερε ποσότητα οστράκων. Με τον κατάπλου του σκάφους στο Λιμενίσκο Μαΐστρου, συνελήφθησαν οι δύο επιβαίνοντες αλλά και δύο ακόμα άτομα, εκ των οποίων ένας αλλοδαπός, όταν προσπάθησαν να μεταφορτώσουν τα όστρακα από το σκάφος σε κτήριο της περιοχής. Το σκάφος οδηγήθηκε στην Ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης.

Σε έλεγχο και επισταμένη ζύγιση που ακολούθησε στην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, διαπιστώθηκε πως το σκάφος μετέφερε εκατόν είκοσι έξι (126) σάκους με όστρακα του είδους ”τελλίνας” και “αχιβάδα”, συνολικού βάρους 3.132 κιλών, ακατάλληλων για ανθρώπινη κατανάλωση.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι ανωτέρω, για κατοχή και μεταφορά με σκοπό την πώληση–εμπορία οστράκων, ενώ κατασχέθηκαν το σκάφος καθώς και η ανωτέρω ποσότητα των οστράκων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter