Αλεξανδρούπολη: Πολίτες συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροσβέστες

Αλεξανδρούπολη: Πολίτες συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροσβέστες

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου της Αλεξανδρούπολης αλλά και ολόκληρου του Έβρου, για την προσφορά και συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυροσβέστες αλλά και τους εθελοντές, που δίνουν μεγάλη “μάχη” στα πύρινα μέτωπα

Ηταν τόση μεγάλη η προσφορά που μετά που οι εθελοντές ανέφεραν «Δεν χρειαζόμαστε άλλα νερά, προς το παρόν έχουμε πληθώρα!». Συνεχίζουν όμως να συγκεντρώνουν άλλα απαραίτητα είδη.

Η κινητοποίηση στην έκκληση των «Φίλων Πυροσβεστικής Εβρου», που μέσω της σελίδας τους ενημέρωσαν πως μπορεί να βοηθήσει ο κόσμος, ήταν άμεση και αποτελεσματική, , όπως φαίνεται σε σχετικό ρεπορτάζ του evros-news.gr

Όπως ανέφεραν:

Επειδή δεχθήκαμε πολλά μηνύματα για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε τους πυροσβέστες που βρίσκονται στα μέτωπα των φωτιών, μπορείτε να φέρετε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης, (στο 1ο χιλιόμετρο Αλεξανδρούπολης -Παλαγίας):

  • Σταγόνες για τα μάτια (φυσιολογικά δάκρυα)
  • νερά
  • ισοτονικά αναψυκτικά ή ενεργειακά ποτά
  • καφέδες σπαστούς & χυμούς
  • κρουασάν, κρακεράκια, μπισκότα
  • σακούλες σκουπιδιών
  • σακουλάκια για να διαμοιράζονται τα νερά και τα τρόφιμα στους πυροσβέστες.

Συνολικά η βοήθεια συγκεντρώνεται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης. Το τηλέφωνο για να φέρνετε βοήθεια είναι το 2551085100.

Το κτήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες ήδη χθες, από απλούς πολίτες, σωματεία, επιχειρήσεις, συλλόγους, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο.

Μάλιστα με νέα ανακοίνωση τους οι “ΦΙΛΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ” ενημέρωσαν ότι:
“Δεν χρειαζόμαστε άλλα νερά, προς το παρόν έχουμε πληθώρα!!!!
Χρειαζόμαστε ξηρή τροφή, όπως μπισκότα, κρακερς, κρουασάν μπάρες δημητριακών & φυσιολογικά δάκρυα.
Θα σας ενημερώσουμε το πρωί εάν θα χρειαστουμε εθελοντές με αυτοκίνητα, να διαμοιράσουν πράγματα στους πυροσβέστες μας”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter