Αλεξέι Ναβάλνι: Πληροφορίες ότι βρέθηκε με μώλωπες η σορός του

Αλεξέι Ναβάλνι: Πληροφορίες ότι βρέθηκε με μώλωπες η σορός του

H σορός του του Αλεξέι Ναβάλνι φέρεται να βρέθηκε με μώλωπες σε νεκροτομείο νοσοκομείο της Αρκτικής, σύμφωνα με πληροφορίες της Telegraph επικαλούμενη τη Novaya Gazeta.

Όπως αναφέρεται, η σορόςεντοπίστηκε στο νεκροτομείο του περιφερειακού νοσοκομείου του Salekhard.

Παραϊατρικός δήλωσε ότι του μετέφεραν πως η σορός του Ρώσου ηγέτη της αντιπολίτευσης έφερε σημάδια και μώλωπες, οι οποίοι δεν φαίνεται να προέρχονται από ξυλοδαρμό, ο Ναβάλνι πρέπει να ήταν ακόμα ζωντανός για να εμφανιστούν οι μώλωπες, πρόσθεσε.

«Συνήθως τα πτώματα των ανθρώπων που πεθαίνουν στη φυλακή μεταφέρονται απευθείας στην ιατροδικαστική υπηρεσία στην οδό Glazkova, όμως σε αυτή την περίπτωση μεταφέρθηκε στο κλινικό νοσοκομείο για κάποιο λόγο», είπε ο παραϊατρικός υπάλληλος, ο οποίος μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας.

«Τον οδήγησαν στο νεκροτομείο, τον έφεραν εδώ και μετά έβαλαν δύο αστυνομικούς μπροστά στην πόρτα. Θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν τοποθετήσει μια ταμπέλα που έγραφε “κάτι μυστηριώδες συμβαίνει εδώ!”. Φυσικά, όλοι ήθελαν να μάθουν τι είχε συμβεί, γιατί υπήρχε μυστικότητα και αν προσπαθούσαν να κρύψουν κάτι σοβαρό» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η εφημερίδα Novaya Gazeta Europe, επικαλούμενη πηγή από το τμήμα των ασθενοφόρων του νοσοκομείου, στη σορό του Ναβάλνι βρέθηκαν μώλωπες που φέρονται να έγιναν όσο ήταν ακόμα εν ζωή.

Η εφημερίδα – επικαλούμενη τις δηλώσεις ενός τραυματιοφορέα του νοσοκομείου – υπογραμμίζει πως οι μελανιές δεν προέρχονταν από ξυλοδαρμούς, αλλά ήταν αποτέλεσμα άλλων ενεργειών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter