Αλέξης Τσίπρας: Η νίκη είναι εφικτή, επικεντρωθείτε στο μέλλον κι όχι στο παρελθόν

Αλέξης Τσίπρας: Η νίκη είναι εφικτή, επικεντρωθείτε στο μέλλον κι όχι στο παρελθόν

Με την σαφέστατη αναφορά – παραίνεση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι η νίκη στις επερχόμενες εθνικές εκλογές «είναι τόσο εφικτή, όσο και αναγκαία για τη χώρα», ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 19:00 η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr ο Αλέξης Τσίπρας είπε στα στελέχη του κόμματος και της Κυβέρνησης να επικεντρωθούν «στο αύριο και όχι στο χθες». Μάλιστα σε ένα σημείο της παρέμβασής του ο κ. Τσίπρας είπε ότι προφανώς έγιναν και λάθη, προφανώς κάποια πράγματα έπρεπε να γίνουν αλλιώς, προφανώς και υποτιμήσαμε το βουβό κύμα προς τη ΝΔ, «αλλά σημασία τώρα έχει το αύριο».

Γι’ αυτό και αποφασίστηκε σύντομα να κατατεθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ενίσχυσης των μεσαίων στρωμάτων προκειμένου να σταλεί το μήνυμα ότι η Κυβέρνηση έλαβε το μήνυμα αυτών των εκλογών. Σε αυτό μάλιστα επέμεναν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης σε υπουργεία-κλειδιά.

Επίσης αποφασίστηκε, η διενέργεια ανοιχτών συνελεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τις επόμενες μέρες και περιοδείες σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θέμα επιλογών προσώπων στις δημοτικές και αυτοδιοικητικές εκλογές έθεσε εντός της συνεδρίασης μόνο ο Αντώνης Κοτσακάς, ενώ εκφράστηκε και έντονη δυσαρέσκεια για την εταιρεία δημοσκοπήσεων που συνεργάζεται με το Μαξίμου, σε σημείο να τίθεται ακόμη και θέμα αντικατάστασής της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter