Αλέξης Τσίπρας: Κυριακάτικη συνήθεια και αγωνία

Αλέξης Τσίπρας: Κυριακάτικη συνήθεια και αγωνία

Το Documento άντεξε και αντέχει, παρά τους δύσκολους καιρούς για τον Τύπο και παρά το πογκρόμ της εξουσίας και τη διαφημιστική καραντίνα, γιατί καλύπτει ένα κενό στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Στα τέσσερα χρόνια της ζωής του κατάφερε όχι μόνο να ενημερώνει γι’ αυτά που δεν μαθαίνουμε στα συστημικά Μέσα, αλλά και να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Να μην κουκουλώνει ό,τι θεωρεί αναγκαίο να δει το φως της δημοσιότητας και πότε πότε να μη «σέβεται» μπροστά σε ό,τι θεωρεί αληθινό.

Κυρίως κατάφερε να σταθεί, πολλές φορές με άγνοια κινδύνου και με αυθάδεια, απέναντι σε μεγάλα συμφέροντα, αποκαλύπτοντας κυκλώματα και διαπλοκές. Αποκτώντας έτσι όχι μόνο πιστούς φίλους, αλλά και ορκισμένους ισχυρούς εχθρούς. Εγινε έτσι κυριακάτικη συνήθεια για πολλούς και κυριακάτικη αγωνία για λίγους.

Οσοι όμως θέλουν την ενημέρωση μαχητική και ανεξάρτητη, όσοι κατανοούν ότι η δημοσιογραφία δεν είναι δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία, ακόμη κι αν πολλές φορές διαφωνούν μαζί του, θα συνεχίσουν να είναι πλάι του. Και κάθε Κυριακή θα ψάχνουν να βρουν το Documento.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter