Αλέξης Τσίπρας: Τι ειπώθηκε στη συνάντηση με τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, είχε συνάντηση στις Βρυξέλλες με τους ευρωβουλευτές του κόμματος. 

Στη συνάντηση που έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στο Βέλγιο, αναπτύχθηκαν κυρίως θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Οι ευρωβουλευτές μίλησαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τον νέο συσχετισμό δυνάμεων που έχει προκύψει στο Ευροκοινοβούλιο μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ με τη σειρά του, ο Αλέξης Τσίπρας εστίασε στη Σύνοδο Κορυφής, στο Brexit, στην Τουρκία, τη Βόρεια Μακεδονία και την Τουρκία. Παράλληλα, φρόντισε να αναφερθεί και στην εσωτερική επικαιρότητα.

Στο «τραπέζι» των συνομιλιών και το isyriza.gr

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε επίσης και για το isyriza.gr, μέσω του οποίου έχουν ήδη εγγραφεί στο κόμμα χιλιάδες νέα μέλη. Μάλιστα, προέτρεψε τους ευρωβουλευτές να συνεχίσουν την καμπάνια και τη διεύρυνσή της  στις Βρυξέλλες, αλλά και στις οργανώσεις του εξωτερικού».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.