Αλέξης Χαρίτσης: Η χώρα έχει τεράστιες δυνατότητες τις οποίες η νέα κυβέρνηση κατασπαταλά

Αλέξης Χαρίτσης: Η χώρα έχει τεράστιες δυνατότητες τις οποίες η νέα κυβέρνηση κατασπαταλά

«Ύστερα από την έξοδο της χώρας από τη μνημονιακή επιτήρηση, έχουμε τεράστιες δυνατότητες τις οποίες η νέα κυβέρνηση κατασπαταλά» σημειώνει στην εφημερίδα «Μακεδονία» ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης προσθέτοντας: «Τώρα που κατακάθεται ο επικοινωνιακός εντυπωσιασμός του πρώτου μήνα, η εικόνα που προκύπτει είναι μεταξύ μετριότητας και απογοήτευσης».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην ατζέντα του Αλέξη Τσίπρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη δηλώνει: «Η δική μας ατζέντα εκκινεί από μια βαθιά αποτίμηση του κυβερνητικού έργου του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η αποτίμηση συνδέεται αφενός με το να δούμε αυτοκριτικά την πορεία μας και αφετέρου να καταδείξουμε το κύριο: Ότι με τη συλλογική προσπάθεια του ελληνικού λαού βγήκαμε από την εποχή της μνημονιακής επιτήρησης».

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών ο Αλέξης Χαρίτσης υποστηρίζει στην εφημερίδα «Μακεδονία» ότι «ο κύριος Μητσοτάκης έχει να μας εξηγήσει πολλά. Πριν από τις εκλογές συνέπλευσε και υποδαύλισε μια ρητορική της απόλυτης εθνικής καταστροφής… Σήμερα ο ίδιος άνθρωπος δεν κάνει κουβέντα για το θέμα.. Τι πατριωτική κωλοτούμπα είναι αυτή;».

Τέλος, μιλώντας για τον νέο ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Χαρίτσης υπογραμμίζει: «Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ της πολύτιμης-και δύσκολης-κυβερνητικής εμπειρίας και της καταγραφής της δυναμικής που καταγράφηκε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter