Αλεξιάδης σε Βαρουφάκη: «Να το πει το ΜέΡΑ25 αν θέλει παραμονή Μητσοτάκη στο Μαξίμου»

Αλεξιάδης σε Βαρουφάκη: «Να το πει το ΜέΡΑ25 αν θέλει παραμονή Μητσοτάκη στο Μαξίμου»

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον γραμματέα του ΜέΡΑ25 και τον αν. τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνα Αλεξιάδη, με αφορμή την κριτική του Γιάνη Βαρουφάκη στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία της Α΄ κατοικίας και τα «κόκκινα» δάνεια.

Μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 υποστήριξε ότι το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πριμοδοτεί τα funds, σχολιάζοντας: «Πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες με τη δήθεν προστασία Α’ κατοικίας».

Και πρόσθεσε: «Τουλάχιστον αυτοί εδώ (σ.σ. της ΝΔ) είναι έντιμοι, λένε: ‘Είμαστε η διεθνής των funds και δουλεύουμε για αυτούς’. Το προτιμούμε από σας που δίνετε ακόμα καλύτερες εγγυήσεις στα funds».

Απαντώντας στις αιτιάσεις του κ. Βαρουφάκης, ο αν. τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Είπε ο κ. Βαρουφάκης ότι ¨τουλάχιστον αυτοί της ΝΔ είναι έντιμοι¨. Αυτοί είναι έντιμοι, εμείς οι ανέντιμοι. Αν το ΜέΡΑ25 και ο κ. Βαρουφάκης ονειρεύονται ο κ. Μητοστάκης ή άλλος από τη δεξιά πολυκατοικία να παραμείνουν στο Μέγαρο Μαξίμου, να πουν με ποιο ευγενικό τρόπο».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο τρόπος που το κάνουν (σ.σ. στο ΜέΡΑ25) ωφελεί τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κάνει κακό στη προοδευτική διακυβέρνηση. Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να έχουμε δικαιοσύνη παντού, να μην έχουμε Πάτσηδες και Παπαθανάσηδες»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter