Αλεξίου κατά Μπακογιάννη: «Επικοινωνιακή μπούρδα – Δεν υπάρχει αναφορά για το γήπεδο του ΠΑΟ»

Αλεξίου κατά Μπακογιάννη: «Επικοινωνιακή μπούρδα – Δεν υπάρχει αναφορά για το γήπεδο του ΠΑΟ»

«Είναι μία καθαρά επικοινωνιακή μπούρδα και μόνο η ανάρτηση και η εμφάνιση του Μπακογιάννη. Όλα έχουν οπισθοβαρή χαρακτήρα και ουδεμία αναφορά γίνεται στο γήπεδο του Παναθηναϊκού», ανέφερε ο συντονιστής Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αλεξίου σε διαδικτυακή συνέντευξη για τον αθλητισμό και τις προτάσεις του κόμματος για τη μετά-Covid 19 εποχή. 

«Ο κ. Μπακογιάννης έχει δεσμεύσει όλο τον προϋπολογισμό σε συγκεκριμένα έργα με μεγάλες εργολαβίες σε αντίθεση με τον κ. Καμίνη που έκανε μικρές εργολαβίες. Έχει επικεντρωθεί σε δρόμους, έργα πρασίνου και άλλα. Έχει κατατεθεί και έχει εγκριθεί. Ότι λέει ο κ. Μπακογιάννης είναι μία επικοινωνιακή πρόταση – μπούρδα της στιγμής. Καμία πρόταση δεν υπάρχει», σημείωσε ο Κώστας Αλεξίου με αφορμή τις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων, ο οποίος χαρακτήρισε ως πρώτη προτεραιότητα την ανέγερση γηπέδου για τον Παναθηναϊκό. 

Στη συνέχεια έκανε αναφορά για το καθεστώς ιδιοκτησίας του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας: «Καταρχήν να δηλώνω την στήριξή μου και να αποδοκιμάσω την επίθεση στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Έκανε ένα λάθος ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι κατεθειμένο ως μέρος του Δήμου Αθηναίων, που πληρώνει και τον ΕΝΦΙΑ. Υπάρχει ειδική συμφωνία που προϋποθέτει να υπάρχει Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός». 

Όσο για τη διπλή ανάπλαση, ο Κώστας Αλεξίου σημείωσε: «Εμείς συμφωνούμε με την διπλή ανάπλαση με ποδοσφαιρικό γήπεδο και δύο κλειστά γυμναστήρια, υπαίθριο πάρκινγκ και εμπορικά καταστήματα. Η διπλή ανάπλαση περιλαμβάνει γκρέμισμα του γηπέδου της Λεωφόρου και να μείνει ένα κομμάτι μόνο στην Θύρα 13, που θα έχει ρόλο μουσείου. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθούμε εμείς. Βεβαίως συμφωνούμε με αυτό που λέει ο κ. Γιαννακόπουλος για μία πράσινη γειτονιά και στήριξη στον Ερ. Παναθηναϊκό. Στον προϋπολογισμό του κ. Μπακογιάννη δεν προβλέπεται τίποτα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για τα επόμενα τρία χρόνια. Ότι λέει ο κ. Μπακογιάννης είναι μία επικοινωνιακή πρόταση – μπούρδα της στιγμής. Καμία πρόταση δεν υπάρχει»

Μυστικά & Documento

05/12/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter