Αλέξης Κούγιας: Έντονες αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου, σχετικά με Λιγνάδη (video)

Αλέξης Κούγιας: Έντονες αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου, σχετικά με Λιγνάδη (video)

Άστραψε και βρόντηξε ο Αλέξης Κούγιας με τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Δημήτρη Λιγνάδη, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά.
Ο Λάκης Λαζόπουλος τοποθετήθηκε, σχετικά, με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και τον χαρακτήρισε «δημόσιο υπάλληλο της τέχνης, που σκαρφάλωσε ψηλά σαν φίδι».

Από την άλλη ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για «κάποιους που έχουν “πεθάνει” και τους καλούν σε εκπομπές και ασχολούνται με εμένα προσωπικά…», ενώ άφησε υπονοούμενα για μια παλιότερη υπόθεση…

«Βλέπει συνέχεια κάποιους που έχουν “πεθάνει” και τους καλούν σε εκπομπές και ασχολούνται με εμένα προσωπικά… Άμα δεν έχεις τι να κάνεις και κάθεσαι όλη μέρα, ασχολείσαι με τον Ρουβά. Ορισμένοι άνθρωποι και στη δουλειά μου και στην τέχνη και στο επιχειρείν, έχουν πεθάνει και δεν το έχουν καταλάβει. Προσπαθούν με κάτι ψυχορραγήματα σαν κι αυτά, να συζητάνε γι’ αυτούς. Επειδή δεν θέλω να απαντάω στον καθέναν προσωπικά, έκανα μία τοποθέτηση και ο νοών νοείτω. Οκτώ χρόνια ο Λαζόπουλος με παρουσίαζε κοντό, στραβό, αλλήθωρο, ανήθικο, ανύπαρκτο… Tο πρόβλημα του συγκεκριμένου προσώπου είναι άλλο τώρα. Απλώς να θυμάται κάποια στιγμή ότι είχε ένα καράβι που πήγαινε στη Μύκονο, ήταν γεμάτο κοκαΐνη και ο δικηγόρος που βοήθησε αυτή την ιστορία ήμουν εγώ. Αυτός είπε ότι σε αυτό το καράβι που ήταν γεμάτο κοκαΐνη δεν ήξερε τι γινόταν. Μόνο που ο ιδιοκτήτης του καραβιού… Ε, άλλα πράγματα. Επειδή εγώ βοήθησα πάρα πολύ κάποιους που ήταν στο καράβι με κάποιους νεαρούς…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter