Αλέξης Τσίπρας: Ανάγκη η απαλλαγή από το καθεστώς Μητσοτάκη

Αλέξης Τσίπρας: Ανάγκη η απαλλαγή από το καθεστώς Μητσοτάκη

Την ανάγκη της απαλλαγής από το  «καθεστώς Μητσοτάκη» προέταξε ο Αλέξης Τσίπρας στην κατάμεστη από πολίτες ομιλία του στο λιμάνι του Ευδήλου στην Ικαρία, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο πρωθυπουργός είδε τις αληθινές μετρήσεις της κοινής γνώμης, αυτές που δεν δημοσιεύονται, με αποτέλεσμα να αλλάξει γνώμη για τις πρόωρες εκλογές.

«Να απαλλαγούμε από το ζόφο του καθεστώτος Μητσοτάκη. Τρία χρόνια αρκετά, δεν θα γίνουνε εφτά. Το πρώτο και αναγκαίο βήμα για την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα είναι η μεγάλη, αναμφισβήτητη, εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ με απλή αναλογική» υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να καταλάβει πως ήρθε η ώρα να φύγει

Ειδικότερα, ο Αλέξης Τσίπρας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «αντί να ασχοληθεί με το πώς θα σταματήσει η λεηλασία, το μόνο που τον ένοιαξε ήταν να οργανώσει ένα σχέδιο εξαπάτησης των πολιτών.

Να πάει σε πρόωρες κάλπες μπας και προλάβει να ξεγελάσει τους πολίτες και προλάβει τα χειρότερα. Άνοιξε λοιπόν ο ίδιος όλο το προηγούμενο διάστημα τη διαδικασία πρόωρων εκλογών. Με δηλώσεις, με απανωτές πανηγυρικές ανακοινώσεις υποψηφίων του κόμματός του. Με διαρροές σε φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ με την ημερομηνία των εκλογών. Με το κάλεσμα των υπουργών και των βουλευτών του να αφήσουν το κυβερνητικό έργο και να ριχτούν στη μάχη του σταυρού».

Ωστόσο, όπως επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας, στον πρωθυπουργό ήρθαν «τα αληθινά μαντάτα από τις αληθινές μετρήσεις της κοινής γνώμης. Όχι εκείνες που δημοσιεύουν τα κανάλια της προπαγάνδας. Τις άλλες, που δε δημοσιεύονται. Και είδε ότι είναι πια πολύ αργά για να παραπλανήσει την ελληνική κοινωνία. Και άρχισε να παριστάνει τον υπεύθυνο».

Παράλληλα σημείωσε ότι πρέπει επιτέλους να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο στο σκάνδαλο Novartis ώστε να μάθει όλη η Ελλάδα την αλήθεια, υπογραμμίζοντας ότι βασική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να επιστρέψει η δικαιοσύνη στον τόπο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter