Αλέξης Τσίπρας: Ανάγκη να σταματήσουμε τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου

Αλέξης Τσίπρας: Ανάγκη να σταματήσουμε τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου

Μήνυμα για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής στέλνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, με βίντεο από την περιοδεία του στην Πέλλα που έλαβε χώρα την Τετάρτη.

«Θαύματα δε γίνονται. Αυτό που γίνεται είναι να σταματήσουμε αυτή τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου. Να ξαναφέρουμε τη δικαιοσύνη για τους αδύναμους», αναφέρει στο σχετικό μήνυμά του ο Αλέξης Τσίπρας, και μεταξύ άλλων σημειώνει: «Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να επισπευσθεί η προοπτική της λαϊκής ετυμηγορίας. Να έρθει πιο κοντά η πολιτική αλλαγή και η προοδευτική διακυβέρνηση, που θα βγάλει την κοινωνία από το τέλμα και θα δώσει ανάσα στην κοινωνία και την πατρίδα μας.».

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας το πρωΐ της Τετάρτης βρέθηκε στην κεντρική αγορά της Έδεσσας συζητώντας με πολίτες και καταστηματάρχες για τις ακραίες ανατιμήσεις και την ακρίβεια στην ενέργεια, τα καύσιμα και το σούπερ μάρκετ, για τη δραματική μείωση των εισοδημάτων και του τζίρου που αυτές επιφέρουν. Αργότερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης  μιλώντας σε αγρότες της Πέλλας στο χωριό Γαλατάδες τόνισε μεταξύ άλλων πως «με σχέδιο και προτάσεις θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την τεράστια κρίση ακρίβειας, να μπει ένα τέλος την λεηλασία του δημόσιου πλούτου και να ξαναφέρουμε την δικαιοσύνη στον τόπο… Να ξαναφέρουμε τη δικαιοσύνη και με σχέδιο να δημιουργήσουμε υποδομές για τους αδύναμους, για τους παραγωγούς, για την μεσαία τάξη που λεηλατείται τα τρία αυτά χρόνια από τον μηχανισμό της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας».

Ακολουθεί το βίντεο με το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα:

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: «Οι εξυπνάδες Μητσοτάκη δεν προστατεύουν την πρώτη κατοικία από τα κοράκια»

Τσίπρας στην Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης γνωρίζει ότι οι υπουργοί του παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter