Αλέξης Τσίπρας: Ανάγκη οι εργαζόμενοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον ΣΥΡΙΖΑ (Video-Photos)

Αλέξης Τσίπρας: Ανάγκη οι εργαζόμενοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον ΣΥΡΙΖΑ (Video-Photos)
Εκδήλωση/συναυλία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά, στον Πολυχώρο Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα, Δευτέρα 1 Μαΐου 2023. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επερχόμενες εκλογές με την αποκατάσταση της εργασιακής κανονικότητας συνέδεσε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Δραπετσώνα και τη συναυλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που εμφορείται από ακραίες νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις και θεωρεί την ανισότητα φυσικό φαινόμενο, έφτασε να καταργεί ακόμα και το οχτάωρο. Μια εμβληματική κατάκτηση για την οποία έχουν χυθεί ποταμοί αίματος σε όλο τον κόσμο. Και στην Ελλάδα. 8 ώρες δουλειά. 8 ώρες ανάπαυση. 8 ώρες ελεύθερος χρόνος», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας και υπογράμμισε πως αυτό πρέπει να αλλάξει με την αποφασιστική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και σε περιστατικό εργασιακού εκφοβισμού που έγινε παρουσία του Άδωνη Γεωργιάδη λέγοντας: «Για να μη ξαναδούμε ποτέ ξανά τη σκηνή του εργοδότη να απειλεί με απόλυση τους εργαζόμενούς τους αν δε ψηφίσουν αυτούς που δίνουν απευθείας αναθέσεις στο αφεντικό. Και από δίπλα ο υπουργός, επιστάτης των εκφοβισμών».

«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, να ενώσουν τις δυνάμεις, τη φωνή και την ψήφο τους. Να μη λυγίσουν στους εκβιασμούς και στην τρομοκρατία που θυμίζουν μαύρες εποχές. Τους καλούμε να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία του ΣΥΡΙΖΑ για την Πρωτομαγιά:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter