Αλέξης Τσίπρας από Λαύριο: «Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη όσο ψηλά κι αν είναι κάποιος»

Αλέξης Τσίπρας από Λαύριο: «Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη όσο ψηλά κι αν είναι κάποιος»

Για τις καταγγελίες σε βάρος του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη και την αποπομπή του από το κόμμα και την ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας από το Λαύριο στο οποίο περιοδεύει αυτή την ώρα.

«Δε θα λέμε μόνο τα ευχάριστα. Υπήρξε μία σοβαρή καταγγελία για τον μέχρι χθες ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργούλη. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κριθεί από τη Δικαιοσύνη, έχει το τεκμήριο της αθωότητας» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρόσθεσε: «Όμως σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με σεξουαλική παρενόχληση και έμφυλη βία, για εμάς δεν υπάρχουν «ναι μεν αλλά», δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις. Εμείς είμαστε και θα είμαστε με τα θύματα. Όχι με τους θύτες. Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη όσο ψηλά κι αν είναι κάποιος».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζήτησε από τον Αλέξη Γεωργούλη να παραδώσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο σύμφωνα με δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πόπης Τσαπανίδου.

«Ζητήσαμε να παραδώσει ο κ. Γεωργούλης την έδρα του και αναμένουμε την απάντησή του» είπε συγκεκριμένα η κ. Τσαπανίδου μιλώντας στο Mega, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως η αντίδραση της Κουμουνδούρου «ήταν άμεση», υπογραμμίζοντας πως ο ευρωβουλευτής «τέθηκε εκτός της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα σε λιγότερο από ένα τέταρτο».

Διαβάστε επίσης:

Μηδενική ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ στις καταγγελίες κατά Γεωργούλη

Εκτός της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Γεωργούλης

O ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον Αλέξη Γεωργούλη να παραδώσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter