Αλέξης Τσίπρας: Η αλλαγή είναι σήμερα στα χέρια του λαού μας

Αλέξης Τσίπρας: Η αλλαγή είναι σήμερα στα χέρια του λαού μας
Άσκηση εκλογικού δικαιώματος από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα στην Αθήνα, Κυριακή 21 Μαΐου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Στην Κυψέλη ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας την ανάγκη για «μια κυβέρνηση, που θα έχει νέα πρόσωπα και κυρίως νέο ήθος και ύφος διακυβέρνησης. Η αλλαγή είναι σήμερα στα χέρια του λαού μας» είπε,

«Οι πολίτες έχουν στα χέρια τους τη δυνατότητα να γίνει πράξη το πλειοψηφικό αίτημα να αλλάξει πορεία η χώρα, να αφήσουμε πίσω, μια σκληρή, δύσκολη τετραετία ανισοτήτων, αδικίας, αισχροκέρδειας, εργασιακής ανασφάλειας, πλειστηριασμών, αναξιοπρέπειας για τους συνταξιούχους, στοχοποίησης για τους νέους ανθρώπους» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Συνέχισε την επίθεση στη Νέα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για μια κυβέρνηση αλαζονική, που δεν νιώθει τις ανάγκες των πολλών, ενώ παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να ανοίξουν τον δρόμο για «μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας, σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής δικαιοσύνης, για να υπάρξει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο».

Μεγάλη υποδοχή

«Σήμερα το βράδυ ερχόμαστε με φόρα», «Αλέξη γερά να φύγει η Δεξιά» φώναζε το πλήθος, που είχε συγκεντρωθεί για να σφίξει το χέρι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter