Αλέξης Τσίπρας: Ιδιαίτερη έγνοια και σχέδιο για τη Δυτική Μακεδονία

Αλέξης Τσίπρας: Ιδιαίτερη έγνοια και σχέδιο για τη Δυτική Μακεδονία

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την Κοζάνη σημείωσε ότι η περιφέρεια των πολιτών της Κοζάνης είναι αδικημένη.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως «ο Μητσοτάκης έταξε το 2019 καλύτερες συντάξεις και μισθούς και αυτό που κατάφερε είναι η μεσαία τάξη να ζει με κουπόνια. Αυτό που κατάφερε είναι οι συνταξιούχοι να στερούνται τα 7 δις ευρώ από αυτά που δικαιούνται».

Επιπλέον, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τη μη κάλυψη Γεωργιάδη ο οποίος έλεγε οτι δεν θα του πάρει τη δόξα ο Τόμσεν για την Υγεία, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής: «Κανένας Φραγμός στους νέους για να σπουδάσουν», είπε.

Δεσμευόμαστε ότι από την επόμενη ημέρα θα έχουμε ιδιαίτερη έγνοια και σχέδιο για τη Δυτική Μακεδονία. Θα ενισχύσουμε τους πόρους εκείνους για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας στον τόπο σας. Αν η Ελλάδα είχε φθηνό λιγνίτη οφείλεται σε εσάς και οφείλουμε να σας το ανταποδώσουμε», είπε με νόημα.

«Καταθέσαμε τα 11 άρθρα που είναι κοστολογημένα και τεκμηριωμένα. Αυτοί οι 11 άξονες αφορουν την ανάγκη να αυξηθεί το εισόδημα, μα μειωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των παραγωγών ενέργειας, να στηρίξουμε τα άτομα με αναπηρία, τους εργαζόμενους να επαναφέρουμε το Δ στη ΔΕΗ και να ανακτήσουμε το 51% της Δημόσιας Επιχείρησης Ενέργειας. Οι μικρομεσαίοι να έχουν δικαίωμα να δανειστούν».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter