Αλέξης Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης να σταματήσει να κρύβεται – Όλα στο φως, εδώ και τώρα

Αλέξης Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης να σταματήσει να κρύβεται – Όλα στο φως, εδώ και τώρα

«Όλα στο φως, εδώ και τώρα» διαμηνύει με ανάρτηση του στο Facebook o Αλέξης Τσίπρας, αναφορικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων του Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας, κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σταματήσει να κρύβεται πίσω από προσχήματα «που μόνο την ενοχή του αποκαλύπτουν».

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, αποτελεί αυτονόητη δημοκρατική υποχρέωση για την κυβέρνηση το αίτημα του Νίκου Ανδρουλάκη να δοθεί στην Επιτροπή θεσμών και διαφάνειας ο πλήρης φάκελος της παρακολούθησής του. «Όπως και η άρση της αντισυνταγματικής τροπολογίας που απαγορεύει στην ΑΔΑΕ να ενημερώσει όσους έχουν τεθεί υπό παρακολούθηση, ώστε να μάθουμε πόσοι ακόμη πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες τέθηκαν στο στόχαστρο», ανέφερε.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Το αίτημα του Νίκου Ανδρουλάκη να δοθεί στην Επιτροπή θεσμών και διαφάνειας ο πλήρης φάκελος της παρακολούθησής του, αποτελεί αυτονόητη δημοκρατική υποχρέωση για την κυβέρνηση.

Όπως και η άρση της αντισυνταγματικής τροπολογίας που απαγορεύει στην ΑΔΑΕ να ενημερώσει όσους έχουν τεθεί υπό παρακολούθηση, ώστε να μάθουμε πόσοι ακόμη πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες τέθηκαν στο στόχαστρο.

Ο κ. Μητσοτάκης καλά θα κάνει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από προσχήματα, που μόνο την ενοχή του αποκαλύπτουν.

Όλα στο φως, εδώ και τώρα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter