Αλέξης Τσίπρας: Θερμή υποδοχή από πλήθος κόσμου στο Αγρίνιο (Video)

Αλέξης Τσίπρας: Θερμή υποδοχή από πλήθος κόσμου στο Αγρίνιο (Video)
Πηγή: Facebook

Πλήθος κόσμου επεφύλαξε θερμή υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα και στο Αγρίνιο, όπου περιοδεύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά την Άρτα.

Μάλιστα αρκετοί πολίτες συγκεντρώθηκαν παρά τη βροχή που επικρατούσε, στη διασταύρωση των οδών Παπαστράτου και Τσικνιά για να μιλήσουν με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βλέποντας τη μαζική συμμετοχή, δήλωσε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στο πλήθος: «Σήμερα από αυτήν την υποδοχή σας εδώ το κλίμα γυρνάει. Η πιο αληθινή δημοσκόπηση γιατί υπάρχουν οι δημοσκοπήσεις του δρόμου, των καφενείων και των τηλεοπτικών σταθμών. Εμείς εμπιστευόμαστε τις δημοσκοπήσεις του δρόμου, των καφενείων, των χώρων δουλειάς, εκεί θα μάθουμε την αλήθεια για το τι συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο».

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε για ακόμη μια φορά τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στην εσωκομματική διαδικασία της Κυριακής, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «θέλουμε τα 1.000 εκλογικά κέντρα να γίνουν 1.000 “ταχυδρομεία” μέσα από τα οποία οι πολίτες θα στείλουν συστημένο το λογαριασμό σε αυτόν που μας οδήγησε σήμερα εδώ, στο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter