Αλγόριθμος Μητσοτάκη

Αλγόριθμος Μητσοτάκη

Ο προέδρος και διευθύνων σύμβουλος της Initiative Media, Μιχάλης Γκάλγκος προσπάθησε από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο Πέτσα, να πείσει ότι οι χρηματοδοτήσεις των Μέσων Ενημέρωσης για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» έγιναν με βάση έναν αντικειμενικότατο αλγόριθμο, με μαθηματικά big data (που είναι και της μόδας στις σπουδές των παιδιών των νεοδημοκρατικών οικογενειών), με κομπιούτερ τελευταίας τεχνολογίας και με ότι άλλο διαθέτει η σύγχρονη στατιστική.

Μόνο που δεν μπόρεσε να εξηγήσει και να δικαιολογήσει τα δεδομένα με τα οποία κάποιοι γνωστοί άγνωστοι τροφοδότησαν αυτούς τους υπερυπολογιστές. Γιατί είναι γνωστό ότι τα computers τα τροφοδοτούν με δεδομένα οι άνθρωποι, κάτι που βέβαια μειώνει έως και στο ελάχιστο την αντικειμενικότητα των αποτελεσμάτων τους.

Όπως λοιπόν αυτός ο κύριος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μέσω αλγορίθμων, έτσι και ο αλγόριθμος Μητσοτάκη εδώ και δυόμιση χρόνια καταστρέφει συστηματικά την ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Καθώς ο αλγόριθμος που έχει στο μυαλό του δεν δέχεται την ισότητα, δεν βλέπει περισσότερους θανάτους στις διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ, δεν θεωρεί ότι πρέπει να σπουδάζουν όλοι, δεν δέχεται ότι όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν μισθούς που να τους επιτρέπουν να ζουν καλά και όχι κάτω από τα όρια της φτώχειας, ενώ επιτρέπει να κερδίζουν οι λίγοι μεγαλοεπιχειρηματίες φίλοι του, να ασκείται λογοκρισία σε ότι δεν του αρέσει, τα σώματα ασφαλείας να ασκούν ανεξέλεγκτη βία κατά όσων διαμαρτύρονται, να δημιουργούνται μικρά άουσβιτς για τους μετανάστες και πρόσφυγες που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο.

Ο αλγόριθμος αυτός όμως πρέπει άμεσα να σταματήσει να παράγει αποτελέσματα, γιατί έχει γίνει ανεξέλεγκτος, κάτι που πάντα οδηγεί στην καταστροφή.
Και η Ελλάδα παρά τα διάφορα διθυραμβικά περί ανάπτυξης οδεύει με ταχύτητα σε έναν ακόμη γκρεμό, τον πιο βαθύ από όλους. Και ο γκρεμός αυτός έχει όνομα, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter