Αλήθεια, που είναι η ΝΔ;

Αλήθεια, που είναι η ΝΔ;

Εκκωφαντική ήταν η απουσία της ΝΔ και του αρχηγού της από τα έδρανα της Βουλής, κατά την ώρα του Πρωθυπουργού, όπου ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε σε ερωτήσεις, στον απόηχο της πολιτικής συμφωνίας στο Eurogroup, αλλά και της ίδιας της… γκρίνιας της ΝΔ ότι δεν… ενημερώνεται.

Όπως είπε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, ο Βασίλης Λεβέντης έκανε ερώτηση προς τον πρωθυπουργό ενώ «άλλοι συνάδελφοι του δεν έκριναν σκόπιμο να αξιοποιήσουν την ώρα του πρωθυπουργού γιατί θέλουν να κρύβονται πίσω από μονολόγους». Μάλιστα είπε πως «φαίνεται σήμερα από το κοινοβούλιο από το ποια έδρανα είναι άδεια και ποια είναι γεμάτα» αναφερόμενος στο ότι ήταν ελάχιστοι βουλευτές στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Προκάλεσε μάλιστα ευθέως τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι «η ώρα του πρωθυπουργού είναι ανοιχτή και για τον κ.Μητσοτάκη» αλλά «έχει επιλέξει να κρυφτεί» τονίζοντας πως «θα είμαι εδώ κάθε Παρασκευή» να απαντώ σε ερωτήσεις.

Και όλα αυτά, ενώ έρχονται στο φως αποκαλύψεις για το τι πραγματικά έγινε στη συνάντηση Μητσοτάκη-Σόιμπλε, και ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ κάθε λίγο και λιγάκι ζητούσε εκλογές, κάτι που πια φαίνεται να έχει… ξεχάσει. Όπως ζητούσε και άμεση συμφωνία, με φόντο τις απαιτήσεις του ΔΝΤ, κάτι το οποίο επίσης φαίνεται να… ξεχνάει μετά τα αποτελέσματα του Eurogroup…

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν «μπόρεσε» να βρεθεί σήμερα στη Βουλή λόγω γρίπης, κάτι όμως που δεν τον εμπόδισε να εμφανισθεί στη χθεσινή τελετή στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το ίδιο φαίνεται να… «έπαθαν» και οι βουλευτές του, οι οποίοι προτίμησαν αντί να κάτσουν στα έδρανα της Βουλής, να δώσουν συνεντεύξεις σε διάφορα Μέσα, ζητώντας… ενημέρωση για τις εξελίξεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter