Αλιάκμονας: Ασφυκτικό θάνατο στο νερό «έδειξε» η νεκροψία στο βρέφος

Αλιάκμονας: Ασφυκτικό θάνατο στο νερό «έδειξε» η νεκροψία στο βρέφος
Φωτογραφία: ΕΡΤ

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου του βρέφους στον Αλιάκμονα καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το παιδί «έσβησε» από ασφυξία.

Δείτε επίσης: Βέροια: Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στον Αλιάκμονα – Τι εντόπισαν οι γιατροί

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Thesstoday.gr, ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος «έδειξε» η νεκροψία – νεκροτομή που πριν από λίγο ολοκληρώθηκε στη σορό του άτυχου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στον ποταμό Αλιάκμονα.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή κατέδειξαν επίσης ότι το κορμάκι του άτυχου βρέφους έφερε δαγκωματιές όταν ήταν ήδη νεκρό, με συνέπεια την απώλεια μυϊκής μάζας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Thesstoday.gr, κατά την πρώτη εξέταση από τους γιατρούς, φέρεται να εντοπίστηκαν δαγκώματα από ζώα στο άψυχο κορμί του βρέφους.

Η ίδια πηγή επισημαίνει ότι έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του από επικουρικό ιατροδικαστή, σε νοσοκομείο της Νάουσας. Η 29χρονη μητέρα ομολόγησε τα πάντα στις αρχές και συνελήφθη.

Η μητέρα φέρεται να έφυγε μαζί με το παιδάκι της από το σπίτι όπου διαμένει με τους γονείς την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στο σπίτι χωρίς το παιδί με αποτέλεσμα οι δικοί της να ενημερώσουν τις Αρχές.

Διαβάστε επίσης: Βέροια: Σοκ με το νεκρό βρέφος στο φράγμα του Αλιάκμονα – Οι πρώτες πληροφορίες για τη μητέρα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter