Αλικαρνασσός: Θρήνος και οργή για την δολοφονία της 33χρονης Αδαμαντίας από το σύζυγο της

Αλικαρνασσός: Θρήνος και οργή για την δολοφονία της 33χρονης Αδαμαντίας από το σύζυγο της

Το τελευταίο αντίο στην 33χρονη Αδαμαντία η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της τα ξημερώματα της Κυριακής, είπαν συγγενείς και φίλοι σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, από τον ναό της Αλεξιώτισσας στην Πάτρα.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ. Τραγική φιγούρα ο μόλις τεσσάρων ετών γιος της ο οποίος αποχαιρέτησε την μητέρα του, αλλά και οι γονείς και τα αδέρφια της 33χρονης γυναίκας που δεν μπορούν να πιστέψουν πως η Αδαμαντία τους ήταν θύμα χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας.

 Η 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα ήταν κόρη αστυνομικού και με μητέρα που διατηρεί εμπορικό κατάστημα.

Προφυλακίστηκε ο 54χρονος

Την ίδια στιγμή, ο 54χρονος σύζυγός και δοφόνος της 33χρονης προφυλακίστηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Στην απολογία του, ο 54χρονος δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για ό,τι έπραξε, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισής τους, η οποία χαρακτήρισε αναμενόμενη την προφυλάκισή του και πρόσθεσε: «Στην εξέλιξη αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι υπάρχει απαξία στην πράξη, ανεξαρτήτως του ότι υπάρχουν πραγματικοί ισχυρισμοί, οι οποίοι νομίζω πως έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και λαμβάνονται υπόψιν ιδιαιτέρως σε επόμενο στάδιο ή κατά την ακροαματική διαδικασία».

Η συνήγορος του 54χρονου, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ανέφερε το κύριο μέλημα στο εξής είναι το παιδί του τραγικού ζευγαριού και η λήψη μέτρων προστασίας του προς όλες τις κατευθύνσεις και από όλες τις απόψεις.



Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter