Άλιμος: Μυστήριο με τους πυροβολισμούς σε πολυκατοικία – Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί

Άλιμος: Μυστήριο με τους πυροβολισμούς σε πολυκατοικία – Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί
Πυροβολισμοί σε μπαλκόνια πολυκατοικίας στην οδό Κουμουνδούρου

Μυστήριο παραμένουν οι πυροβολισμοί τα ξημερώματα σε πολυκατοικία στον Άλιμο με τις αρχές να ερευνούν τα αίτια της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία δέχτηκε κλήση στις 6 το πρωί από κάτοικο της γειτονιάς ο οποίος έκανε λόγο για πυροβολισμούς έξω από πολυκατοικία στην οδό Κουμουνδούρου. Οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν συγκεκριμένα για τέσσερις με πέντε πυροβολισμούς. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες και απέκλεισαν την περιοχή όπου και πραγματοποίησαν έρευνα.

Μέχρι στιγμής έχει βρεθεί σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ένας κάλυκας ενώ υπάρχουν σημάδια τόσο στον τρίτο όσο και στον τέταρτο όροφο.

Από την έρευνα προκύπτει ότι στην πολυκατοικία διέμενε μέχρι πρότινος ένας αστυνομικός ο οποίος όμως απουσιάζει εδώ και αρκετό διάστημα από το διαμέρισμά του αλλά και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστα τα αίτια της επίθεσης όπως και η ταυτότητα του δράστη.

Οι μυστηριώδης πυροβολισμοί έρχονται μόλις 24 ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στη Βάρη και σχεδόν δύο ημέρες μετά την αντίστοιχη εναντίον του 32χρονου στα Σεπόλια.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter