All-Star Game: Η γιορτή άνοιξε με Διαμαντίδη, Παπαλουκά

All-Star Game: Η γιορτή άνοιξε με Διαμαντίδη, Παπαλουκά

Μπροστά σε ελάχιστο κόσμο, αλλά με χαμόγελα και συγκίνηση, άνοιξε η αυλαία του Διημέρου των Αστέρων της Basket League στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τα περισσότερα χειροκροτήματα κέρδιζαν οι βετεράνοι άσοι του ελληνικού μπάσκετ που φόρεσαν τη χρυσαφί φανέλα των παλαιμάχων «Αll Time Stars» ενάντια στους «Ανερχόμενους Αστέρες»: Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος, Φώτσης, Γιαννούλης, Πρέλεβιτς, Μάλτση και πολλοί άλλοι.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου έκλεψε την παράσταση με τα χιουμοριστικά τρικ του, o Διαμαντίδης πέτυχε 5 τρίποντα και ο Παπαλουκάς 11 πόντους, o Λάζαρος είχε 20 πόντους και 17 ριμπάουντ, ο Φώτσης πρόσθεσε 13 με 3 τρίποντα, αλλά η νίκη κατέληξε στους μικρούς, με σκορ 103-90 (ημίχρονο 62-48, Ρογκαβόπουλος 26).

O νεαρός γκαρντ του Παναθηναϊκού Κώστας Παπαδάκης κέρδισε τον «προκριματικό» διαγωνισμό τριπόντων, με 20 πόντους στον ημιτελικό και 22 πόντους στον τελικό. Ο παλαίμαχος Νίκος Χατζής (19+12) και ο Δημήτρης Μωραϊτης του Κολοσσού (16) ήταν οι δύο που διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τέλος.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας του Προμηθέα Πάτρας νίκησε τον Γιάννη Αγραβάνη του Περιστερίου με άριστα 50 στον τελικό και κατέκτησε την πρωτιά στον «προκριματικό» διαγωνισμό καρφωμάτων.

Στο 24ο Αll-Star Game θα αναμετρηθούν η ομάδα του κάπτεν Νικ Καλάθη, απέναντι σε εκείνην που θα έχει αρχηγό τον Γιόνας Ματσιούλις. Το τζάμπολ θα γίνει στις 16.30 της Κυριακής στα Δύο Αοράκια, ενώ οι κυρίως διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων θα διεξαχθούν στην ανάπαυλα.

Έγινε επίσης αγώνας επίδειξης ανάμεσα σε καλαθοσφαιριστές με αμαξίδιο. Μάλιστα οι αθλητές με τις ειδικές ανάγκες τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ και της θυγατέρας του, ονομάζοντας τις δύο ομάδες «Μίνωα Κόμπι» και «Θησέα Τζίτζι» (24-45 το τελικό σκορ).

Γίνονται επίσης όλο το τριήμερο μαθητικοί αγώνες, σεμινάριο προπονητών και φιλανθρωπικές δραστηριότητες με έμφαση στην οδική ασφάλεια, ενώ λειτουργεί από τις 3 το μεσημέρι το Basket Village στον περίβολο του γηπέδου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter