Άλλα αντ’ άλλα της Γεννηματά το γάλα!

Άλλα αντ’ άλλα της Γεννηματά το γάλα!

Θέση στον ήλιο ψάχνει η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, συνθλιμμένη ανάμεσα στις δεξιές συντηρητικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας που ακολουθεί.

Αντί να παράγει ιδέες και να ασκεί εποικοδομητική κριτική η κυρία Γεννηματά συντάσσεται για μία ακόμη φορά με την γραμμή Μητσοτάκη φωνάζοντας «Δεν πάει άλλο με αυτή την κυβέρνηση», ενώ επιθυμεί να είναι… καταλύτης των εξελίξεων(!).

«Ο κ. Τσίπρας ολοκλήρωσε τον κύκλο του. Κάνει πολιτική με επιδόματα ψίχουλα» είπε η κυρία Γεννηματά έχοντας εκ δεξιών της τον Ευάγγελο Βενιζέλο γνωστό και ως «νεκροθάφτη» των ασφαλιστικών ταμείων με το περίφημο PSI.

Η ίδια κάνοντας ένα αχταρμά το παρελθόν και το παρόν, την διαφθορά και τη διαπλοκή με την πάταξή της, δηλώνει πως επιθυμεί «εθνική συνεννόηση» καλώντας Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν μια ενιαία κυβέρνηση!

Το πώς η Siemens, οι offshore, τα σκάνδαλα για την υγεία, το ΚΕΕΛΠΝΟ, η Novartis θα κάνει «προοδευτική» κυβέρνηση, μόνον η κυρία Γεννηματά ξέρει…

Επίσης το πώς θα κάνει «προοδευτική» κυβέρνηση με Άδωνη και Βορίδη… επίσης η ίδια (μόνον) το ξέρει.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν είναι πιθανή μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-Κινήματος Αλλαγής, η Φώφη Γεννηματά απάντησε: «Γιατί όχι; Δεν είμαστε στη δεκαετία του 80 με τις κοκορομαχίες».

Προφανώς η κυρία Γεννηματά, θεωρεί ότι δεν κοκορομαχεί όταν υιοθετεί εθνικιστικές κορώνες ακόμα και τη Συμφωνία των Πρεσπών απλά και μόνον για μικροκομματικά οφέλη.

Και η ίδια θυμήθηκε (πάντα κατόπιν εορτής) πως τα πλεονάσματα του 3,5% είναι μεγάλα…

Προφανώς ξέχασε τα πλεονάσματα του 4,5%…

Αλλά η κυρία Γεννηματά ξέχασε τόσα και τόσα…

Θα πείτε, εδώ ξέχασε το ίδιο το κόμμα της, το ΠΑΣΟΚ!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter