Άλλα έκανε χθες κι άλλα λέει σήμερα ο Κυρανάκης

Άλλα έκανε χθες κι άλλα λέει σήμερα ο Κυρανάκης

Άρον άρον αναδιπλώνεται η ΝΔ μετά το σάλο που προκλήθηκε χθες στην Προανακριτική μετά από το αίτημα του ΚΙΝΑΛ να εξαιρεθούν από την Επιτροπή οι Παύλος Πολάκης και Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Το πρωί της Τετάρτης, το μέλος της Επιτροπής από την πλευρά της συμπολίτευσης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, δήλωσε στο Real FM πως η ΝΔ δεν κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης των δύο βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατά τις πληροφορίες του documentonews.gr, η δήλωση αυτή αποτυπώνει τη μισή αλήθεια. Γιατί μπορεί μεν, παρά τις διαρροές σε φίλα προσκείμενα Μέσα, η ΝΔ να μην κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης, όμως, αβάνταρε πολιτικά το αίτημα του ΚΙΝΑΛ.

Και μάλιστα, ένας εκ των βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας που επιχειρηματολόγησε υπέρ της εξαίρεσης των ΠαύλοΠολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλου ήταν και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Όπως ανέφεραν πηγές με άριστη γνώση των όσων συνέβησαν την Τρίτη στην πολυτάραχη συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής, ο Κ. Κυρανάκης πήρε το λόγο και σιγόνταρε το αίτημα του ΚΙΝΑΛ στο δεύτερο γύρο πολιτικής σύγκρουσης που εκτυλίχθηκε για το συγκεκριμένο θέμα.

Σήμερα, μετά τη «θύελλα» αντιδράσεων, η κυβερνητική πλειοψηφία φαίνεται πως αποφάσισε να αναθεωρήσει τη στάση της για την εξαίρεση των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, οι κακές γλώσσες λένε πως κάποιοι στο κυβερνητικό «στρατόπεδο» δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τη στάση του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής, Ιωάννη Μπούγα. Ίσως, επειδή δεν ενέδωσε στις πολιτικές τους επιδιώξεις, αντιλαμβανόμενος τις συνέπειες που θα είχε για το μέλλον της Επιτροπής η εξαίρεση των Π. Πολάκη και Δ. Τζανακόπουλου. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter