Άλλα λέει ο Αυγενάκης, άλλα ο Χαρδαλιάς…

Άλλα λέει ο Αυγενάκης, άλλα ο Χαρδαλιάς…

Η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση είναι τραγική κι αυτό αποτυπώνεται και στον αθλητισμό.

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας χθες υποστήριξε ότι «επιδείξαμε στους Λοιμωξιολόγους στοιχεία που αποδεικνύουν τον πολύ μικρό δείκτη θετικότητας στον αθλητισμό. Όπως, για παράδειγμα, τα περισσότερα από 3.500 τεστ με μόλις τρία θετικά κρούσματα, που έχουν διεξαχθεί από τις αρχές Ιανουαρίου για τις προπονήσεις των ερασιτεχνικών αθλημάτων (μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών, χάντμπολ ανδρών και γυναικών)».

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι ο αθλητισμός είναι μέσα στις 4 μεγαλύτερες πηγές διασποράς του κορoνοϊού (τα γήπεδα στην χώρα μας είναι κλειστά για τους φιλάθλους). Με αφορμή την συγκεκριμένη δήλωση ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«3.500 τεστ από την 1η Ιανουαρίου μέχρι σήμερα σε μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών, χάντμπολ ανδρών και γυναικών. Αριθμός κρουσμάτων: 3.

3.000 τεστ στη Super League 2 από τον Δεκέμβριο του ’20 μέχρι σήμερα. Αριθμός κρουσμάτων: 1.

Σύμφωνα με τον κύριο Χαρδαλιά ο αθλητισμός είναι μέσα στις 4 μεγαλύτερες πηγές διασποράς του κορονοϊού!

Σας ενημερώνω πως οι ποδοσφαιριστές της Football League δεχόμαστε για την ασφάλεια μας, πάνω από όλα, να κάνουμε προπονήσεις μέσα στο μετρό της Αθήνας και στα αστικά λεωφορεία της επαρχίας.

ΥΓ. Μην ξεχνάτε πως υπάρχει και η ιστορική/διαχρονική άποψη πως ο μεγάλος Βασίλης Χατζηπαναγής μπορούσε να κάνει ντρίπλα μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο. Φανταστείτε λοιπόν τι θα μπορούσε να κάνει μέσα σε λεωφορείο!».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter